Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Pata kattilaa soimaa: ”QPR menettänyt järkensä”

  • tiistai, 12 helmikuu 2013 16:32

Venäläisen ökyseura Anzhin johtoon kuuluva German Tkachenko on leimannut QPR:n hölmöksi, koska se maksaa valtavaa palkkaa Anzhista hankitulle puolustaja Samballe.

Anzhi Makhachkalan mahtimiehen mukaan lontoolaisseura on ”menettänyt järkensä”, huippukalliiksi tulleen Christopher Samban siirron yhteydessä.

Puolustaja siirtyi Valioliigan peränpitäjiin 14,5 miljoonalla eurolla, jolloin manageri Harry Redknapp väitti pelaajan suostuneen merkittävään palkanalennukseen.

Nyt Tkachenko kuitenki väittää, että QPR maksaa hänen mielestään Euroopan viiden parhaan puolustajan joukkoon kuuluvalle Samballe samansuuruista palkkaa kuin Venäjälläkin.

- QPR:ssä hän tienaa suunnilleen yhtä paljon kuin Anzhissa. Minun mielestäni QPR on menettänyt järkensä, Tkachenko kummasteli sports.ru:lle.

- Kaikkien mielestä hän pakeni seurasta, mutta se ei pidä paikkaansa. Hän ei asettanut paineita seuralle, ennen kuin saimme 12,5 miljoonan punnan tarjouksen QPR:ltä, mikä oli irtisanomisrajana hänen sopimuksessaan.

- Kun he suostuivat maksamaan hänen irtisanomispykälänsä, me itkimme. Hän itki.

Venäläisseuran edustajien kritiikki on vähintääkin mielenkiintoista, sillä seura on itse noussut öljyrahoineen otsikoihin silmittömällä rahankulutuksella. Anzhi on tiettävästi ollut valmis tarjoamaan useita kymmeniä miljoonia euroja mm. Cristiano Ronaldosta sekä Radamel Falcaosta.