Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

EM-kisat ohi, mitä nyt? - Katseet kohti Rion olympiafutista

  • maanantai, 11 heinäkuu 2016 15:37

Kuukauden ajan lähestulkoon jokaista iltaamme piristäneet EM-kisat päättyivät sunnuntaina Portugalin mestaruusjuhliin. Futisfanit ympäri maailmaa kokevatkin nyt niitä vaikeita hetkiä, kun turnauksen päättymisestä johtuvalle tyhjiölle pitäisi löytää jonkinlaista täytettä. 

Valioliiga-kausi 2016-17 starttaa toki 13. elokuuta, mutta aivan noin pitkään ei futisfanien tarvitse seurattavaa futiskiimaa kuitenkaan odotella. Alati tarjolla olevan kotimaisen futiksen lisäksi nimittäin olympialaisten jalkapalloturnaus vihelletään käyntiin jo 3. elokuuta.

Rion olympialaisten 2016 viralliset avajaiset pidetään vasta 5. elokuuta, eli kyseinen futisturnaus ottaa pienen varaslähdön alkaessaan paria päivää avajaisseremoniaa aiemmin. Tämähän ei meitä tietysti haittaa tipan tippaa.

Olympialaisten jalkapalloturnaus ei toki ole EM-kisoihin tai muihinkaan arvokisaturnauksiin verrattavissa oleva spektaakkeli, mutta seurattavaa olympialaisissa riittää kyllä myös futisdiggareille. Nuorten pelaajien esiinmarssit sekä uusien tähtien syttyminen onkin aina olympialaisten jalkapallon tavaramerkki, sillä turnauksessa esiintyvät pääosin osallistuvien maiden U23-joukkueet. Mukaan mahtuu myös yli-ikäisiä huippuvahvistuksia, ja tänä kesänä olympiakentillä nähdään muun muassa isäntämaan supertähdet Neymar ja Douglas Costa.

Aiemmin listasimme kaikki Valioliigan ja Englannin alempien sarjojen pelaajat, jotka osallistuvat tulevaan olympialaisten futisturnaukseen.

Olympialaisten jalkapalloturnauksen lohkot sekä joukkueet ovat nähtävissä kokonaisuudessaan tämän linkin takaa. Kaikki maat eivät ole vielä ilmoittaneet omaa joukkuettaan olympiaturnaukseen, mutta pelaajalistoja tullaan julkaisemaan varmasti nopeaan tahtiin heinäkuun aikana.

Olympialaisten jalkapallon otteluohjelman voit tsekata taas tästä!