Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Hughes: Meidän pitää olla tehokkaampia

  • lauantai, 01 marraskuu 2014 03:00

Mark Hughes oli ymmällään Stoke – West Ham –ottelun jälkimainingeissa hänen suojattiensa hukattua 2-0-johtonsa toisella puoliajalla.

Stoke oli dominoivampi osapuoli läpi ottelun Britannia Stadiumilla ja pääsikin ansaittuun kahden maalin johtoasemaan Victor Mosesin ja Mame Biram Dioufin osumilla.

Hienossa iskussa oleva West Ham kampesi kuitenkin itsensä vielä peliin mukaan ja lopulta tasoihin Enner Valencian sekä Stewart Downingin heiluttaessa maaliverkkoja

Pottersilla oli ottelussa useita huippupaikkoja lisäosumiin, joten manageri Hughesin turhautumisen ottelun jälkeen ymmärtää.

- Mielestäni olimme erinomaisia alusta loppuun. Suorituksena tämä oli kiistämättä yksi luovimmista ja dynaamisimmista esityksistämme tällä kaudella, joten olen iloinen tapaan jolla suoriudumme, kokenut luotsi summasi.

- On kuitenkin itsestäänselvää, että meidän tulisi tehdä osumia kovemmalla prosentilla kuin tänään teimme, koska olimme ylivertaisia, mitä tulee laatuun ja luovuuteen.

Kovimman kritiikkinsä hän heitti kuitenkin ottelun erotuomarina toimineen Chris Foyn suuntaan, sillä West Hamin avausmaalia edelsi Stoken kannalta kiistanalainen tuomio, kun Alex Songin hirmutaklaus jäi rankaisematta.

- Olemme tietysti erittäin pettyneitä heidän avausmaaliinsa. Se oli ruma taklaus Songilta, hän tuli molemmat jalat edellä, mutta onneksi Diouf ehti hypätä pois alta. Peli olisi joka tapauksessa pitänyt katkaista, joten se oli huono päätös erotuomarilta, Hughes ripitti.