Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Pieni "tuomariapu" veti suupielet hymyyn Stoke-leirissä. Pieni "tuomariapu" veti suupielet hymyyn Stoke-leirissä.

Hughes myönsi – Stoke pääsi kuin koira veräjästä

  • maanantai, 11 marraskuu 2013 00:08

Mark Hughes oli nöyrää poikaa Stoken haettua vieraspisteen vaikeaksi tiedetyltä Libery Stadiumilta Swansean vieraana.

Vierailijat saivat aivan ottelun loppuhetkillä rangaistuspotkun, jonka ansiosta pohjoisenglanilaiset nousivat 3-3-tasatulokseen Charlie Adamin onnistuttua pilkussaan.

Stoke siirtyi ottelussa jo 25 peliminuutin jälkeen 0-2-johtoon Jonathan Waltersin ja Stephen Irelandin osumilla, eikä Swanseasta ollut kaventamaan ennen puoliaikaa.

Toisella puoliskolla isännät virittivät sitten sellaisen kirin, että alta pois. Wilfried Bonyn kahdella ja Nathan Dyerin ainokaisella walesilaiset nousivat lopulta rinnalle ja ohi.

Swansea nautti kulkevan voittoon kuin höyryjuna momentuminsa ansiosta, mutta lisäajan rangaistuspotku tasasi lopulta pisteet.

- Olen nähnyt sen ja voin ymmärtää miksi Swansea tuntee kokeneensa vääryyttä. Tuollaiset tilanteet menevät joku sinun hyväksesi tai sinua vastaan ja olemme kiitollisia pienestä lisäavusta, Hughes myönsi.

- Ensimmäisellä puoliajalla olimme erinomaisia. Toteutimme pelitapaamme hienosti, mutta tiesimme Swansean vastaavan. Jouduimme kovaan prässiin ja olemme pettyneitä ettemme kestäneet paineen alla paremmin.