Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Cityn Johnson Sunderlandin kiikareissa

  • perjantai, 24 elokuu 2012 14:22

Sky Sports kertoo, että Sunderland käy parhaillaan neuvotteluja Manchester City –laituri Adam Johnsonin kanssa.

Manchester City –pomo Roberto Mancini paljasti viime viikolla, että hän olisi halukas luopumaan Adam Johnsonista, joka ei tällä hetkellä mahdu italialaisluotsin suunnitelmiin.

Laituri allekirjoitti tammikuussa viiden vuoden sopimuksen Cityn kanssa, mutta hän ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa pelaavassa kokoonpanossa.

Useampi seura on ollut kiinnostunut Johnsonista sen jälkeen, kun Mancini ilmoitti seuran olevan valmis hänen siirtoonsa.

Sunderland on ollut jo pitkään Middlesbrough-kasvatin kintereillä, sillä manageri Martin O’Neill kaipaa kipeästi vahvistuksia joukkueeseensa ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Black Catsille on näytetty tiettävästi Cityn suunnalta vihreää valoa sopimusneuvottelujen aloittamiseksi Englannin maajoukkuelaiturin kanssa.

Vaikka Johnson siirtyisi Stadium of Lightille, on Mancinilla jo korvaaja tiedossa. Swanseassa loistavasti viime kaudella esiintynyt Scott Sinclair on linkitetty vahvasti Etihad Stadiumille viime päivien huhuissa.

- Adam Johnson on Cityn pelaaja tällä hetkellä, Mancini vastasi toimittajille perjantaiaamun lehdistötilaisuudessa.

- Emme voi myydä pelaajia ellemme osta uusia pelaajia. Silloin meidän balanssimme ei olisi oikea tälle kaudella, italialaisluotsi matematisoi.