Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Di Canio: yksi voitto kaiken muuttaa voi

  • sunnuntai, 22 syyskuu 2013 16:32

Sunderlandin potku-uhan alla oleva manageri Paolo Di Canio on varma, että yksikin voitto avaisi joukkueen ketsuppipullon.

Sunderland koki lauantaina tylyn 3-0-tappion vieraissa West Bromwichille, mikä vahvisti joukkueen asemaa sarjan pahnan pohjimmaisena.

Viidestä ottelusta pistepussiin on tarttunut vain yksi piste, mikä on nostanut tuskan hien pintaan manageri Di Caniolle. Italialainen uskoo kuitenkin kurssin kääntyvän nopeasti ja ilman poppaskonsteja.

- Tarvitsemme hyvän tuloksen. Yksi hyvä ottelu on parasta lääkettä, mutta tarvitsemme sitä pian. Pian tarkoittaa Petersboroughta tiistaina ja Liverpoolia sunnuntaina, Di Canio suuntasi katseet ensi viikkoon.

- Yksi peli, yksi voitto tyhjentäisi pelaajien pääkopat nykyisistä ongelmista. Ainoa keino päästä tavoitteeseen on tekemällä yhteistyötä.

Yhdeksi merkittäväksi syyksi italialaisluotsi nostaa kauden alla tapahtuneen suuren pelaajavaihtuvuuden sekä MM-karsintaottelut.

- Meillä on 14 uutta pelaajaa, joista kuusi tai seitsemän saapui viimeisten 20 päivän aikana. Sitten meillä on ollut kansainvälisiä otteluita, joten joukkue on ollut vain pari päivää kokonaisuudessaan yhdessä, Di Canio pohti.