Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Gus Poyet hehkuttaa "ihmettä"

  • torstai, 08 toukokuu 2014 19:35

Vielä viime kuussa Sunderlandin uruguaylais valmentaja ei ollut varma joukkueensa mahdollisuuksista säilyä, mutta joukkueen viime aikojen häikäisevä vire hilasi Black Catsin kuiville.

Jack Colbackin ja Fabio Borinin maalit takasivat 2-0 voiton West Bromwichista. Sunderlandin voitto tarkoittaa myös sitä, että Norwich putoaa varmuudella sarjaporrasta alemmaksi vaikka se voittaisikin ottelunsa sunnuntaina ja neljänneksi viimeinen West Bromwich häviäisi oman ottelunsa. 

"Sanoin muutaman kerran, että tarvitsemme ihmeen ja alan toden teolla uskoa niihin nyt. Tämä on yksi elämäni hienoimmista päivistä" Poyet hehkutti. 

"Tämä tullaan muistamaan ikuisesti. Sunderland teki sen, se on mahdollista. Valmentajat kertovat tulevaisuudessa, että vaikka olisit seitsemän pistettä jäljessä, pystyt siihen."

"Ihme tapahtui. Joka työ ottaa aikansa. Me teimme töitä hullun lailla. Me halusimme asioiden klikkaavan ja lopulta niin kävi."

"En halua mahtailla, mutta mikään ei olisi estänyt minua juhlimasta kentällä tänään."

"Toinen tälläinen kausi? Ei. En halua sydänkohtausta tai yhtään harmaata hiusta lisää."

Poyetin joukot voittivat neljännen ottelun putkeen, se on temppu johon yksikään Sunderland joukkue ei ole kyennyt Valioliigassa 14 vuoteen.

Sunderland on kerännyt 38 pisteestään 13 viimeisestä viidestä ottelustaan.