Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Steve Bruce Mensahin sopimusdilemmasta: "Hän on yksi parhaista, kun hän on kunnossa, mitä hän ei ole usein"

  • tiistai, 22 helmikuu 2011 21:07

Ghanalaispuolustaja John Mensah on viettänyt kaksi vuotta lainalla Stadium of Ligthilla.

Steve Bruce sanoo haluavansa allekirjoittaa sopimuksen Lyonista lainalla olevan John Mensahin kanssa, mutta vain jos hän pystyy osoittamaan kuntonsa loukkaantumisten sävyttämään kaksi vuotisen jälkeen.

Bruce on sanonut viivyttäneensä päätöstään Mensahin tulevaisuudesta ja toivoo ghanalaisen pystyvän pelaamaan elintärkeässä roolissaan.

Mensah on kärsinyt kroonisesta selkävaivasta ja kamppailee jatkuvasti päästäkseen kuntoon, mutta Bruce  kertoo, että kyvyt ovat vielä tallella.

- Meidän on tehtävä jossain vaiheessa päätös Johnista suuntaan tai toiseen ja voin kertoa, että se ei tule olemaan helppoa, Bruce sanoi The Journalille.

- Hän on yksi maailman parhaista puolustajista, jonka olen koskaan nähnyt, kun hän on kunnossa, mitä hän ei ole usein. Nyt on aika punnita haitta-hyötysuhde seuralle ja tutkia kannattaako häneen satsata.

- Kun hän on kunnossa, hänet on pakko ottaa kokoonpanoon. Olen yrittänyt analysoida hänen tilannettaan, mutta luovutin. Hän pelasi kaikki pelinsä MM-kisoissa eikö vain? Päivästä toiseen...

- Hän on mahtava tyyppi, loistava pelaaja ja hieno joukkuetoveri, joka ilahduttaa pukukopissa. Aikanaan päätin, että hän on riskin arvoinen, sillä hän on laadukas pelaaja, Bruce kertoi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Sunderlandin Campbell iloinen paluusta »