Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sunderland kaappasi Fletcherin

  • perjantai, 24 elokuu 2012 17:06

Sunderland-manageri Martin O’Neill on paljastanut, että skottihyökkääjä Steven Fletcher liittyy joukkueen vahvuuteen Wolvesista nelivuotisella sopimuksella.

Sunderland on vahvistanut hankkineensa Steven Fletcherin Wolvesista. Siirtosumman arvioidaan olleen noin 12 miljoonaa puntaa.

Skottitykki iski viime kaudella Wolverhamptonin paidassa 12 maalia, mutta joukkueen pudottua sarjaporrasta alemmas, tuli siirto ajankohtaiseksi.

Black Cats kohtaa lauantaina Readingin ja manageri Martin O’Neill on ainakin tyytyväinen löydettyään lisää tulivoimaa joukkueen hyökkäyspäähän.

- Ei ole ollut mikään salaisuus, että meidän piti vahvistaa hyökkäyspäätämme ja Steven on osoittanut pystyvänsä maalintekoon, Sunderland-manageri ruoti tuoreeltaan.

- Hän on nuori sekä jatkuvasti kehittyvä, joten hän on erittäin tervetullut lisä joukkueeseemme. Olen ilahtunut, että pystyimme tuomaan hänet Sunderlandiin, O´Neill fiilisteli.

Sunderland on yhdistetty Fletcheriin siitä lähtien, kun hän jätti siirtopyynnön Wolvesin seurajohdolle elokuun alussa. Jatkossa hän muodostaa vaarallisen kärkiparin Louis Sahan kanssa valkopunaraitaisten kärjessä.

Wolves hankki Fletcherin Burnleysta seitsemällä miljoonalla punnalla vuonna 2010 ja tuolloin tehty sopimuspykälä takaa Burnelylle 15 prosentin tuoton toteutuneesta kaupasta.