Tulosta tämä sivu

Laudrup raivoissaan tuomaritoiminnasta

• maanantai, 11 marraskuu 2013 17:49

Michael Laudrup yritti pitää tunteensa kurissa sen jälkeen, kun Swansea jäi turhauttavaan 3-3-tasapeliin viime hetken rangaistuspotkun vuoksi.

Jännittävä ottelu walesilaisten ja Stoken välillä päättyi runsasmaaliseen tasatulokseen värikkäiden vaiheiden jälkeen.

Stoke johti puoliajalla ottelua 0-2, mutta isännät kampesivat itsensä rinnalle ja ohi toisella puoliajalla. Lisäajan viimeisellä minuutilla vihelletty rangaistuspotku kuitenkin toi vielä sillassa olleen Stoken tasoihin.

Uransa kolmatta Valioliigaottelua tuominnut Robert Madley koki, että Swansean Wayne Routledge pelasi palloa kädellään rangaistusalueen sisällä ja vei pallon pilkulle. Tämä ei tietenkään tyydyttänyt Joutsenia.

- Stadionilla oli vain yksi mies, jonka mielestä se oli rangaistuspotkun paikka ja ikävä kyllä se oli erotuomari, Laudrup tylytti.

- Mutta erotuomarit eivät saa kommentoida mitään ja minunkin pitää olla varovainen, etten saa sakkoja tai toimitsijakieltoa, tanskalainen lopetti purkauksensa.