Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Garry Monk vaihtaa topparin paikalta managerin rooliin. Garry Monk vaihtaa topparin paikalta managerin rooliin.

Monk valmis tarttumaan tilaisuuteen

  • keskiviikko, 05 helmikuu 2014 22:23

Tuoreeksi Swansea-manageriksi nimetty Garry Monk viittasi kintaalla väitteisiin, joiden mukaan hän olisi liian kokematon Valioliigaseuran peräsimeen.

Monk, 34, on väliaikaisesti vetovastuussa joukkueesta yhdessä apuvalmentaja Alan Curtisin kanssa, kun tanskalaisluotsi Michael Laudrupille annettiin kenkää.

Samalla ovenavauksella walesilaisseuran jättivät Laudrupin oikea käsi Morten Wieghorst, fysiikkavalmentaja Oscar Garcia sekä pelaajatarkkailija Erik Larsen.

Vaikka Monk ei ole urallaan valmentanut aikuisjoukkuetta, väittää joukkueen pelaajistoon kuuluva toppari tietotaitonsa olevan riittävällä tasolla.

- Aion antaa kaikkeni Swansealle. Sen lupaan kannattajille. Ja voin vakuuttaa, että pelaajat tekevät täysin samoin, Monk uhkui seuran tiedotteessa.

- Me olemme tässä kaikki yhdessä ja aion varmistaa, että pysymme yhdessä. Juuri siitä Swanseassa on aina ollut kyse niin kauan kuin muistan. Tunnen seuran läpikotaisin ja yritän käyttää osaamistani Swansean parhaaksi.

Laudrup sai väistyä managerin virastaan Joutsenten heikon vireen vuoksi. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan joukkue oli voittanut vain yhden.