Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Swansea vahvisti – pelaajat tappelivat harjoituksissa

  • tiistai, 21 tammikuu 2014 15:27

Brittimediassa pyörineiden väitteiden mukaan Swansea-pelaajien välisessä kahakassa olisi käytetty aseena tiilenmurikkaa. Tämän seura kuitenkin kiistää.

Swansea vahvisti tiistaina, että seura joutui kutsumaan poliisin paikalle harjoituksiin viime viikolla, kun puolustajat Garry Monk ja Chico Flores ajautuivat tukkanuottasille.

Kaksikko otti rajusti yhteen perjantaina – vain päivää ennen walesilaisten kärsimää 3-1-kotitappiota Tottenhamille Valioliigassa.

Eri lähteiden mukaan espanjalaistoppari Flores olisi uhannut Monkia tiilenmurikalla välikohtauksen aikana, mutta Swansea ampui alas huhuilut.

- Chico Flores ja Garry Monk kävivät sananvaihdon, mikä ei ole epätavallista pelaajien välillä harjoituskentillä, mutta mistään uhkailusta tai tappelusta kaksikon välillä ei ollut kysymys, seuran edustaja väitti.

- On selvinnyt, että joku yleisöstä oli soittanut poliisille, jonka mukaan toimenpiteisiin ei tarvinnut ryhtyä. Seura voi ehdottomasti sanoa, ettei ketään uhkailtu tiilellä. Asia on loppuun käsitelty.

Monk, joka on seuran entinen kapteeni, ei ole pelannut sitten syyskuun polvivamman vuoksi, mutta Flores on kuulunut läpi kauden manageri Michael Laudrupin vakiokalustoon.