Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Top5 - Näillä kentillä verkot soivat eniten

  • keskiviikko, 19 marraskuu 2014 23:48

Kickoff on tehnyt mielenkiintoisen vertailun, jossa selvitettiin mitkä ovat Valioliigan viisi runsasmaalisinta stadionia.

1. Evertonin Goodison Park – 4,20 maalia ottelua kohden

Hieman yllättäen koko liigan runsasmaalisin stadioni on tällä kaudella ollut Evertonin Goodison Park, mikä johtunee suoranaisesti siitä, että Toffeesin puolustus on ollut pahasti retuperällä koko sesongin.

2. Leicesterin King Power Stadium – 3,80 maalia ottelua kohden

Myös sarjanousija Leicesterin peleissä verkot ovat olleet tötteröllä lähes neljän maalin ottelutahtia. Kaikista mahtavin ilotulitus nähtiin Manchester Unitedia vastaan, kun isännät juhlivat voittoa lukemin 5-3.

3. West Bromwich Albionin The Hawthorns – 3,33 maalia ottelua kohden

Baggies on yleensä tunnettu erittäin vähämaalisena ja tiukasti puolustavana joukkueena etenkin kotiyleisönsä edessä, joten lukema on vähintäänkin yllättävä.

4. Arsenalin Emirates Stadium – 3,20 maalia ottelua kohden

Gunners pelaa vauhdikasta ja hyökkäysvoittoista futista, joten Emirates Stadiumin löytyminen listalta ei sikäli yllätä ketään. Ainoastaan paikallisottelussa Spursia vastaan Pohjois-Lontoossa jäätiin alle 2,5 maalin.

5. Chelsean Stamford Bridge – 3,20 maalia ottelua kohden

Valioliigaa johtava Chelsea on pommittanut tähän mennessä kotonaan 13 maalia viiteen otteluun, eikä se ole kertaakaan jäänyt alle kahden maalin kotiyleisönsä edessä. Merkittävin fakta on se, että omissa on soinut vain kolmesti.