Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Tottenham valmistelemassa tarjousta Espanjan maajoukkuemiehestä!

  • maanantai, 29 elokuu 2016 17:35

Tottenham on brittilähteiden mukaan hankkimassa Real Madridin 24-vuotiasta keskikenttäpelaajaa Iscoa! Englantilainen The Mirror-lehti raportoi Pohjois-lontoolaisten kääntäneen katseet Iberian niemimaalle Crystal Palacen hylättyä seuran tarjouksen Wilfried Zahasta. Suunnitelmissa on hankkia Isco vuoden mittaisella lainapestillä, johon sisältyy osto-optio tulevista kausista.

Isco siirtyi Real Madridiin manageri Carlo Ancelottin ensimmäisenä hankintana kesällä 2013: Málaga kuittasi 14 maaottelun miehestä tuolloin 30€ miljoonaa! Nuorukainen ei ole kolmen kauden aikana onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa avauskokoonpanossa ja tänä kesänä huhumylly penkkimieheksi jämähtäneen nuorukaisen ympärillä on kiihtynyt. Espanjalaisjulkaisu Marca on raportoinut Real Madridin johtoportaan haluavan eroon joko Iscosta, tai kolumbialaisesta James Rodríguezista.

Florentino Pérezin rakkaus suuripalkkaisiin "Galácticoihin" ei ole salaisuus, joten todennäköisesti James on nokkimisjärjestyksessä keskikentän kollegaansa edellä. Miehen nimellä varustettuja pelipaitoja myydään mm. Etelä-Amerikassa huomattavasti suurempia määriä, kuin suppempaa kansansuosiota nauttivan Iscon.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on tullut tunnetuksi väkevänä pelurina siirtoikkunan viime hetkillä, fanit muistavat edelleen etenkin hollantilaisen Rafael van der Vaartin hankinnan. Siirtohuhuissa Isco on yhdistetty myös paikalliskilpailija Chelseaan, Mestarien liigan pelit puoltavat siirtoa Tottenhamiin.

Iscon onnistui Real Madridissa viimeistelemään 15 maalia 98 pelissä ja CV:stä löytyy myös kaksi Mestarien liigan voittoa. Tällä meriittilistalla kyseessä olisi selkeä vahvistus "Liljanvalkoisten" nuoreen joukkueeseen.