Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Adebayor: ”Vain kuolemalla vajoaisin alemmas"

  • sunnuntai, 03 marraskuu 2013 22:35

Hyökkääjä Emmanuel Adebayor on joutunut Tottenham-manageri Andre Villas-Boasin sylkykupiksi. Nyt mies avautuu tuntemuksistaan.

Adebayor ei ole pelannut tällä kaudella otteluakaanSpursissa ja Villas-Boas on laittanut hänet harjoittelemaan reservijoukkueen kanssa, vaikka lontoolaiset ovat kärsineet pahasti maalinteko-ongelmista.

Portugalilaismanageri hankki hyökkäysvoimaa viime kesänä Roberto Soldadon muodossa, mutta 26 miljoonan punnan investointi ei ole vielä kantanut hedelmää.

Espanjalaishyökkääjä on tehnyt ainoastaan yhden pelitilannemaalin kymmeneen otteluun ja Tottenham on yhteensä tehnyt vain yhdeksän osumaa kymmeneen Valioliigaotteluun.

- Minun pitää yrittää pitää uskoani yllä, mutta en voi enää vajota alemmas. Jos vajoan tästä alemmas, tarkoittaisi se kuolemaani, Adebayor kertoi The Sunille.

Hyökkääjä hankittiin White Hart Lanelle aikanaan viidellä miljoonalla punnalla Manchester Citystä manageri Harry Redknappin aikana.

Hänen asemansa kuitenkin heikkeni oleellisesti Andre Villas-Boasin saavuttua Spursin peräsimeen, eivätkä elämää ole helpottaneet jatkuvat loukaantumiset.

Adebayor on herättänyt kiinnostusta etenkin turkkilaisessa Besiktasissa, joka uusinee siirtotarjouksensa tammikuussa.

- Minulla on kolme vuotta sopimustani jäljellä, enkä ole menossa mihinkään, togolainen kuitenkin julisti.

- Olen täysin sitoutunut, kuntoni alkaa olla vanhalla mallilla ja asiat eivät ole täällä osaltani ohi, Adebayor vakuutti.