Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Bale: Ei mitään kriisiä

  • lauantai, 17 maaliskuu 2012 17:15

Gareth Bale myöntää, että Spursin on sijoituttava hyvin tällä kaudella, pitääkseen parhaat pelaajansa. Hän kuitenkin kiistää seuran ajautuneen ongelmiin.

22-vuotias laituri vakuuttaa manageri Harry Redknappin nauttivan täyttä luottamusta ja uskoo heikon nykyvireen olevan vain pieni tahra pitkässsä kaudessa.

Tottenham on voittanut vain yhden edellisistä viidestä ottelustaan, mikä sekin tuli FA Cupin ottelussa alasarjaseura Stevenagea vastaan.

Myös manageri Redknappin työskentelyä ovat varjostaneet huhut, joiden mukaan hän tarttuisi kesällä Englannin maajoukkueen ruoriin. Bale kuitenkin kertoo, että manageri ja joukkue nauttivat toistensa luottamusta.

- Ei tämä ole kriisi vaan kauneusvirhe. Olemme sarjassa kolmantena, emme kolmanneksi viimeisinä ja managerimme luottaa meihin täysin, Bale latasi.

- Hän ei teurasta meitä pukukopissa, kun olemme hävinneet Manchester Unitedille tai Evertonille. Hän tietää, että olisimme voineet voittaa molemmat ottelut. Se oli niin tiukkaa,  mutta joskus ne kääntyvät meillekin edullisiksi.

- Nämä ovat olleet korkean tason otteluita huippujoukkueita vastaan ja ihmiset ovat vetäneet niistä paljon johtopäätöksiä. Niiden kääntämiseen ei vaadita paljoa. Vain hieman onnea, Bale uskoo.

Arsenal on päässyt jo naapuriseurastaan vain pisteen päähän sarjataulukossa. Spursille sijoitus neljän parhaan joukkoon merkitsisi enemmänkin kuin vain Mestarien liiga -paikkaa.

- Emme halua menettää pelaajia, kuten Modric kesän aikana, mutta jos pääsemme Mestarien liigaan niin joukkueen pitäminen kasassa ei pitäisi olla ongelma. En epäile sitä hetkeäkään. Tiedämme, mitä on panoksena, mutta paniikkia ei ole havaittavissa.