Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Deshcamps vapaana Tottenhamin peräsimeen

  • tiistai, 26 kesäkuu 2012 15:47

Managerimarkkinoille on vapautumassa mielenkiintoinen nimi, sillä Didier Deschamps on jättämässä pestinsä Marseillen ruorissa. Tämä on hyvä uutinen mm. manageria kuumeisesti etsivän Tottenhamin kannalta.

Spurs on jahdannut uutta pääkäskijää sen jälkeen, kun Harry Redknapp sai lähteä kesäkuun alussa.

Tällä hetkellä nimet Andre Villas-Boas, Laurent Blanc ja David Moyes ovat pyörineet kiivaimmin keskusteluissa. Nyt mukaan on liitetty myös vuoden 1998 maailmanmestari Deschamps.

Ranskalaisen L’Equipe –lehden mukaan 43-vuotias manageri on ilmoittanut Marseillen seurajohdolle, että hän haluaa vaihtaa maisemaa johtuen seuran tiukoista talousraameista vahvistusten suhteen.

Aktiiviurallaan Juventusta edustanutta Deschampsia on huhuttu myös italialaisen Sampdorian peräsimeen, vaikkakin patonkimaan median mukaan se on erittäin epätodennäköinen siirto.

Spurs-pomo Daniel Levy ei aio epäilemättä jättää huomioimatta Deschampsia, joka oli jo aiemmin tänä kesänä yksi suosikkikandidaatti Chelsean manageriksi.

Mikäli entinen Ranskan maajoukkuekapteeni päättää pyrkiä maansa edustusjoukkueen luotsiksi, tarkoittaisi tämä nykyisen päävalmentajan Laurent Blancin vapautumista, joka hänkin otettaisiin avosylin vastaan White Hart Lanella.