Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Fabio Capello: Bale maailman paras

  • keskiviikko, 09 maaliskuu 2011 11:39

Englannin maajoukkueen peräsimessä oleva Fabio Capello uskoo Tottenham -laituri Gareth Balen olevan maailman paras.

21 -vuotias walesilainen on toipumassa selkävaivoistaan ja toivoo pelaavansa Mestareiden liigan ottelussa AC Milania vastaan keskiviikkona White Hart Lanella. Capello korostaakin miehen tuomaa vaarallisuutta Spurs hyökkäykseen.

- Gareth Bale on tällä hetkellä maailman ykköspelaaja, Capello sanoi.

- Hän on ainoa, joka voi ratkaista otteluita omalta pelipaikaltaan, koska hänellä on vauhtia, voimaa ja loistava tekniikka. Näitä kolmea ominaisuutta on vaikea löytää pelaajalta, joka ei ole hyökkääjä, maajoukkueluotsi jatkoi.

- Bale muistuttaa minua Roberto Carlosista, joka oli kuin syntynyt laitapakiksi. Hän kehittyi koko uransa ajan fyysisesti ja pelitaktisilta ominaisuuksiltaan. Carlos oli räjähtävä pelaaja ja ainoa, joka on päässyt edes lähelle hänen tasoaan on Gareth Bale, Capello suitsutti.

Harry Redknapp liittyi ylistäjien joukkoon sanomalla Walesin maajoukkuemiehen olevan "paras vasen laituri näillä main", ja uskoo hänen kukoistavan White Hart Lanella.

- Hän pelaa täällä mielellään ja kaikki pitävät hänestä. Tämä on seura, jossa hän voi jatkaa kehittymistä, Redknapp sanoi.