Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Harvinaista – Tottenham-pelaajan pelikielto kumottiin

  • tiistai, 04 syyskuu 2012 21:03

Englannin Jalkapalloliitto on kumonnut Tom Huddlestonen kolmen ottelun pelikiellon Tottenhamin tehtyä vastalauseen keskikenttämiehen Norwich-ottelussa saamasta ulosajosta.

25-vuotias Huddlestone ajettiin pois kentältä Spursin 1-1-tasapeliin päättyneen Norwich-ottelun loppuhetkillä White Hart Lanella viime lauantaina.

Ottelun erotuomari Mark Halsey piti hänen Canariesin Steve Morisoniin kohdistamaa taklausta punaisen kortin arvoisena tekona.

Lontoolaisseura kuitenkin valitti tuomiosta eteenpäin ja lopulta The FA päätti kumota pelikiellon. Näin ollen Huddlestone on pelikelpoinen Spursin seuraavassa ottelussa Readingia vastaan.

Derbysta Tottenhamiin siirtynyt keskikenttäpelaaja on kamppaillut terveysongelmien kanssa viime kausina. Hän on ehtinyt esiintyä Spurs-paidassa vain kolmesti kaikki sarjat ja kilpailut huomioiden. Näistä otteluista kaksi on Valioliiga-otteluita.

Hänen huhuttiin kesällä siirtyvän Stokeen ja vielä siirtoikkunan viime hetkillä häntä oltiin viemässä pois White Hart Lanelta. Clinton Dempseyn ja Moussa Dembelen hankintojen jälkeen Huddlestonen odotettiin joutuvan talouden tasapainottamisen uhriksi.

Manageri Andre Villas-Boas hakee edelleen avausvoittoaan uuden työnantajansa alla. Kauden avauksessa Tottenham hävisi vieraissa Newcastlelle ja sen jälkeen se on jäänyt 1-1-tasapeleihin West Bromin ja Norwichin kanssa.