Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lehti: Leicester ja Tottenham haluavat Islannin EM-sankarin!

  • keskiviikko, 29 kesäkuu 2016 17:54

Islannin otteet EM-kisoissa ovat yllättäneet futisfanit ympäri maailman. Puolivälieriin siirryttäessä maa ei olekaan hävinnyt vielä yhtäkään ottelua turnauksessa, ja neljännesvälierissä Englannin kaataminen oli loistava näyte tämän pelaajanipun kyvyistä.

Pelaajien kyvyt on laitettu varmasti siis suurennuslasin alle myös useissa suurseuroissa, jotka etsivät kokoonpanoihinsa vahvistuksia tulevalle kaudelle. Viime kaudella Valioliigan mestaruudesta kamppailleet Leicester ja Tottenham ovatkin osoittaneet brittilehti The Guardianin mukaan suurta kiinnostusta islantilaistoppari Ragnar Sigurdssonia kohtaan.

Venäjän pääsarjassa Krasnodarin väreissä pelaava Sigurdsson olikin aivan totaaliliekeissä Englanti-ottelussa. 30-vuotias toppari viimeisteli maansa 1-1-tasoitusmaalin heti Englannin avausosuman jälkeen, ja tämän lisäksi mies viritteli jopa huippuvaarallisen saksipotkun myöhemmin ottelussa.

Hyökkäyspään temppujen lisäksi Sigurdsson oli omassa puolustuslinjassa Islannin ehdottomia johtohahmoja tekemällä läpi ottelun useita kriittisiä taklauksia ja katkoja. Mies valittiinkin kyseisen ottelun parhaaksi pelaajaksi. Samoja loistavia otteita on kuitenkin nähty pelurilta myös aiemmissa otteluissa.

Lehti kertoo, että Sigurdsson olisi erittäin halukas siirtymään Valioliigan pyörteisiin, ja puolustajan hintalapun arvellaan pyörivän noin viiden miljoonan euron tietämillä. Guardianin tietojen mukaan islantilaispeluri onkin herättänyt suurta kiinnostusta lukuisissa seuroissa, ja ainakin Liverpoolin kerrotaan tutkailevan Leicesterin ja Tottenhamin lisäksi Sigurdssonin tilannetta.