Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Redknapp ei toivo Valioliigaseuroja tielleen Mestareiden liigassa

  • torstai, 10 maaliskuu 2011 15:03

Harry Redknapp myöntää, että hän haluaisi välttää Englantilaisseurat viimeiseen asti Mestareiden liigan seuraavalla kierroksella.

Spurs varmisti paikkansa seuraavalla kierroksella kukistamalla AC Milanin yhteismaalein 1-0.

Kivikova puolustus toi White Hart Lanella maalittoman tasapelin, mikä oli enemmän kuin tarpeeksi Tottenhamin jatkohaaveille.

Lontoolaisseura on pelannut loistavan debyyttikauden maailman johtavassa seurajoukkueiden kilpailussa, ja katseita on jo suunnattu seuraavalle kierrokselle.

On olemassa mahdollisuus, että lontoolaiset kohtaavat seuraavalla kierroksella kotoisesta Valioliigasta tutun Manchester Unitedin tai Chelsean, mutta Harry Redknapp vakuuttaa haluavansa vastustajan mielummin ulkomailta.

- Se olisi hienoa ja erittäin jännittävää, mutta mieluummin en haluaisi, vaikka en voikaan päättää arvonnasta, Redknapp kommentoi mahdollista englantilaisjoukkueiden välienselvittelyä skysportsille.

- Kun alkulohkot arvottiin niin olimme hallitsevan mestarin Inter Milanin, Werder Bremenin ja Hollannin mestarin FC Twenten kanssa samassa lohkossa. Mielestäni se oli vaikein lohko - kuolemanlohko, mutta voitimme sen silti, Redknapp muistutti.