Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Spursille isoja apuja sairastuvalta

  • torstai, 23 tammikuu 2014 16:31

Tottenham on saanut merkittäviä vahvistuksia takaisin sairastuvalta, kun Younes Kaboul, Paulinho, Sandro ja Jan Vertonghen palaavat pelikentälle.

Koko nelikko on ollut sivussa viime viikkojen ajan erilaisten vammojen seurauksena, mikä on rajoittanut uutena Spurs-managerina toimivan Tim Sherwoodin vaihtoehtoja.

Nyt kuitenkin heistä jokainen pukee vihdoin pelitamineet yllensä, kun Tottenham kohtaa torstaina West Hamin suljettujen ovien takana käytävässä harjoitusottelussa.

Paulinho on ollut sivussa lähes kuukauden nilkkavamman vuoksi. Kaboul ei ole pelannut sitten marraskuun reisiongelmien takia, kun taas belgialaistoppari Vertonghen oli telakalla seitsemän viikkoa nilkkavaivojen takia.

Brassitaituri Sandro puolestaan on puolikuntoinen ja jatkaa toipumistaan pohjevammastaan, jonka hän sai Liverpoolia vastaan. Tosin hänkin pystyy jo harjoittelemaan ja pelannee pieniä minuutteja Hammersia vastaan.

Tärkeistä poissaoloista huolimatta Spurs on pärjännyt viime aikoina hyvin. Viimeisistä kahdeksasta ottelustaan lontoolaiset ovat voittaneet kuusi kaikki kilpailut huomioon ottaen.