Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Steven Pienaarin hintalappu 5 miljoonaa puntaa

  • maanantai, 02 tammikuu 2012 16:46

Tottenham ilmoitti, että Steven Pienaar on vapaa lähtemään 5 miljoonan punnan siirtokorvausta vastaan. Kiinnostuneita ovat ainakin Sunderland ja Everton.

Valioliigassa kolmantena oleva Tottenham Hotspur ilmoitti keskikenttämies Steven Pienaarin olevan vapaata riistaa, mikäli Sunderland tai jokin muu seura on valmis tarjoamaan vähintään 5 miljoonaa puntaa eteläafrikkalaisesta.

Spurs-luotsi Harry Redknapp piti palaverin Pienaarin kanssa viime viikolla, jolloin kaksikko tuli siihen päätökseen, että pelaaja on vapaa vaihtamaan maisemaa sopivan ostajan löytyessä.

Pienaar on jämähtänyt Tottenhamin vaihtopenkille, siirryttyään Lontooseen Evertonista viime tammikuussa 2,5 miljoonalla punnalla. Mielenkiintoista on, että hänen ex-seuransa on eri lähteiden mukaan valmistautunut tarjoamaan ex-peluristaan 4 miljoonaa puntaa, joten Toffees tekisi vuoden sisällä 1,5 miljoonaa puntaa persnettoa "pelaajalainasta".

Etelä-Afrikan maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Pienaar ei ole pelannu tällä kaudellat yhtäkään Valioliigaottelua Tottenhamin paidassa. Hänen tilillään on vain kolme ottelua Eurooppa Liigassa

Heikon alkukauden pelannut Sunderland on vahvimmin Pienaarin perässä, kun siirtoikkuna aukeaa. Manageri Steve Bruce ja omistaja Ellis Short haluavat päättäväisesti vahvistaa joukkuettaan ja asemaansa putoamistaistelussa.