Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Tottenham-floppi vaihtamassa jo maisemaa?

  • torstai, 09 tammikuu 2014 13:28

Tottenhamin ennätyshankinta Erik Lamela haluaa palata takaisin Serie A:han ainoastaan kuuden Englannissa vietetyn kuukauden jälkeen. Italian mestari Juventus on tarjoamassa 30 miljoonaa puntaa ja Mirko Vucinicin vaihdossa Lamelasta.

Lamela, 21, ei ole missään vaiheessa sopeutunut White Hart Lanelle. Argentiinalainen on esiintynyt vain kolme kertaa Valioliigassa ja yhteensä kymmenen kertaa kaikissa kilpailuissa. Hänen ainoa maalinsa tuli Eurooppa Liigassa moldovalaista Sheriffiä vastaan.

Vähäisen peliajan vuoksi Lamelan paikka Argentiinan MM-miehistössä on vaarassa. Lamelan isä Jose kertoi lehdistölle poikansa halusta palata Italiaan.

"Erik ei ole onnellinen ja haluaa palata Italiaan. Hänet on yhdistetty Lazioon, mutta minulla ei ole tästä enempää tietoa."

"Voisiko hän palata Roomaan? En tiedä" Lamela senior pyöritteli.

"Tottenham ei halua hänen lähtevän tammikuussa" hän lisäsi vielä.

Tottenham tarvitsee tulivoimaa varsinkin nyt kun Jermaine Defoe suuntaa MLS seura Toronto FC:n riveihin. Kokoonpanoon palannut Emmanuel Adebayor on vielä hieman kysymysmerkki ja kesän toisen suurhankinnan, Roberto Soldadon ruuti on ollut märkää.

Vucinic, 30, on latonut maaleja kaikkialla missä on pelannut ja saattaisi olla vastaus Tottenhamin maalintekovaikeuksiin.