Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Tottenham teki tarjouksen M’Vilasta

  • maanantai, 27 elokuu 2012 19:23

Tottenham on tehnyt tarjouksen 22-vuotiaasta ranskalaisesta Yann M’Vilasta, tiedottaa hänen nykyinen seuransa Rennes.

Spurs on tarjoutunut ymmärrettävästi maksamaan 12,7 miljoonaa puntaa erilaisine lisineen keskikenttämiehestä, mutta ranskalaisseuran hintalappu on asetettu tiukasti 15 miljoonaan puntaan.

Ranskan Ligue 1:ssä esiintyvä Rennes on ehdottanut kahdenkeskisiä neuvotteluja pelaajan suhteen, mutta tähän pyyntöön lontoolaisseura ei vielä ole vastannut.

Eri tiedotusvälineiden mukaan M’Vilan perässä olisi yksi toinenkin Valioliigaseura, mutta tarkkaa selvyyttä tästä ei ole. Arsenalin kuitenkin uskotaan olevan ulkona tarjouskilpailusta.

Nuori ranskalaispelaaja kiinnosti myös itäblokin suunnalla, mutta hän torjui itse siirtopyynnöt Pietarin Zenitiltä sekä Shaktar Donetskilta. Näin ollen Tottenhamilla on tällä hetkellä ainoa virallinen tarjous Rennesin seurajohdon pöydällä.

M’Vilan oli tarkoitus matkata jo alkuviikosta Lontooseen keskustelemaan sopimuksen yksityiskohdista sekä käymään lääkärintarkastuksessa, mutta siirto ei ole edennyt oletetun sujuvasti.

Monen asiantuntijan mielestä lahjakkaan M’Vilan hankkiminen tietäisi Rafael van der Vaartille Tottenham-uran loppua, vaikka Andre Villas-Boas onkin antanut hänelle hyvin vastuuta. Hollantilainen on yhdistetty viime aikoina vahvasti entisen seuraansa Bundesliigan Hannoveriin.

Ranskalaismedian mukaan M’Vila on herättänyt kiinnostusta hiljattain myös Evertonin ja Newcastlen leireissä. Arsenal puolestaan ei ole osoittanut todellista halukkuutta keskikenttämiestä kohtaan.