Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Van der Vaart ylistää Redknappia

  • torstai, 03 toukokuu 2012 21:50

Rafael van der Vaart on ilmaissut tyytyväisyytensä Harry Redknappin jäämisestä Tottenhamin käskijäksi, kun Roy Hodgson nimitettiin Englannin maajoukkueen peräsimeen.

Redknapp oli brittimedian mukaan lähes varma korvaaja eronneen maajoukkueluotsi Fabio Capellon tilalle, mutta ainakin van der Vaart ei peittele tyytyväisyyttään huhujen pettämiseen.

- Luulen, että kaikki ovat tyytyväisiä tähän. Hän on erityislaatuinen manageri, hollantilaispelaaja suitsutti Sky Sportsille.

- Hän tekee fantastista työtä ja on tärkeää jokaiselle seuralle, että manageri pysyy niin pitkään kuin mahdollista etenkin täällä.

- Hän antaa aina paljon luottoa, eivätkä vaikeudet kasva ylitsepääsemättömiksi, kun hän on tukenasi. Hän keskustelee pelaajien kanssa ja olemme häneen todella tyytyväisiä ja haluamme taistella hänen puolestaan, van der Vaart jakoi tunnustusta.

29-vuotias keskikenttämies kiistää kuitenkin, että managerispekulaatiot olisivat olleet Spursin viimeaikaisten heikkojen esitysten taustalla.

- Englannin tilanne ei ollut ongelma. Luimme lehtiä ja tiesimme, että hän saattaisi liittyä maajoukkueeseen kauden jälkeen, mutta meille sillä ei ollut merkitystä, hollantilainen vakuutti.