Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Villas-Boas: Tappio vaikea niellä

  • sunnuntai, 10 maaliskuu 2013 23:54

Tottenham jäi sunnuntaina Liverpoolin jalkoihin maalein 3-2, mikä ei miellyttänyt manageri Andre Villas-Boasia.

Spurs-luotsi ilmaisi pettymyksensä henkilökohtaisten virheiden sävyttämään otteluun, jota lontoolaiset johtivat vielä 65 minuutin pelin jälkeen lukemin 1-2.

Jan Vertonghen osui molemmilla puoliajoilla kertaalleen, mikä näytti johdattavan vierailijan kohti pistepottia Luis Suarezin avausmaalista huolimatta.

Kyle Walkerin ja Hugo Llorisin tunarointi johti kuitenkin isäntien kavennusosumaan ja Benoit Assou-Ekotto rikkoi loppuhetkillä Liverpool-pelaaja rangaistuspotkun arvoisesti. Kapteeni Steven Gerrard kiitti ja niittasi ottelun 3-2-voittomaalin pilkulta kylmän viileästi pussiin.

- Tätä on vaikea niellä. Tulimme loistavasti peliin mukaan avauspuoliajalla ja aloitimme toisin mainiosti. Mielestäni hallitsimme peliä ennen kunnes kadotimme sen. Se oli kiinni muutamasta virheestä enemmän kuin Liverpoolin hyvyydestä, vaikkakin he taistelivat lujasti ja painostivat meitä kovaa, ansaiten voittonsa, Villas-Boas harmitteli.

- Mutta on sääli, että menetimme pelin hallinnan, vaikka kaikki näytti menevän suunnitelmamme mukaan. Luultavasti (Gylfi) Sigurdssonin maalipaikan tolppalaukaus 3-1:een käänsi pelin, sillä se olisi varmuudella tarkoittanut meille kolmea pistettä.