Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Tuoreimmat siirtohuhut 22.1

  • torstai, 22 tammikuu 2015 16:36

Kokoamme jälleen tuoreimmat ja kiinnostavimmat tammikuun siirtoikkunan huhut kompaktiin pakettiin.

Chelsea aikoo tuoda Shaktar Donetskin brassitähden Douglas Costan Stamford Bridgelle 16 miljoonalla punnalla. Fiorentina-laituri Juan Cuadradon hintapyyntö 26,8 miljoonaa puntaa on seuran mielestä liikaa, joten katseet on kohdistettu nyt Donetskiin.

Tämän lisäksi Chelsea olisi halukas ostamaan Ranskan maajoukkuemiehen Paul Pogban Juventuksesta. Kauppahinnaksi arvellaan noin 40 miljoonaa puntaa ja siirto tapahtuisi aikaisintaan ensi kesänä. Jose Mourinho on hänen suuri ihailijansa ja yrittää päihittää Manchester Unitedin sekä Cityn, jotka ovat myös Pogban perässä.

Arsenal on ahnaasti Villareal-puolustaja Gabriel Paulistan kintereillä. Siirrossa on kuitenkin yksi mutta: hän tarvitsee työviisumin Iso-Britanniaan.

- Olemme valmiita maksamaan Paulistasta, jos hinta on mielestämme kohdillaan eikä hänen hankintansa tarkoita, että olisimme tehneet kaikki siirtomme, Wenger vihjasi.

Manchester United, City sekä Arsenal halauavat Chelseassa flopanneen ja nykyisin Wolfsburgia edustavan Kevin De Bruynen riveihinsä. Hänen agenttinsa on vahvistanut kiinnostuksen brittimediassa.

Unitedissa epäonnea kokenut Radamel Falcao saattaa päätyä paikallisvastustaja Cityn leipiin, mikäli hän vapautuu. Myös Liverpool ja Arsenal ovat kiinnostuneita kolumbialaisen palveluksista.