Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Valioliigan arvostetuimpiin kuuluva manageri jatkosopimukseen: "Hän tuo itsevarmuutta ja vakautta tärkeällä hetkellä"

  • perjantai, 28 lokakuu 2016 13:17
 
West Bromwich Albion on solminut vuoden jatkosopimuksen manageri Tony Pulisin kanssa. Uusi sopimus pitää miehen The Hawthornsilla kauden 2017-2018 loppuun.
 
Tammikuussa 2015 seuraan pestattu Pulis on palkkaamisensa jälkeen nostanut WBA:n sarjassa sijoille 14. ja 13. 
 
Elokuussa seuran puheenjohtajaksi nostettu John Williams kertoi seurajohdon luottamuksesta arvostettuun manageriin:
 
"Tonylla on huikea määrä kokemusta ja hän on todistanut pärjäävänsä yhdessä maailman vaativammista jalkapallosarjoista." 
 
WBA:n elokuussa ostanut kiinalainen liikemiesryhmittymä, jota johtaa tuntematon Guochuan Lai, haluaa nostaa seuran pysyvästi kymmenen parhaan joukkoon Valioliigassa. 
 
"Hän tuo itsevarmuutta ja vakautta tärkeällä hetkellä", puheenjohtaja valotti luottamustaan Pulisin kykyihin ja jatkoi, "olen erittäin tyytyväinen saatuamme jatkettua Tonyn sopimusta. Johtokunta ja seuran omistaja uskovat, että tämä jatkosopimus on avainasemassa pyrkimyksissämme vakauteen ja kehitykseen."
 
 
 
 
Vastikään huiman 1000 ottelun rajapyykin managerina saavuttanut Pulis kommentoi jatkoaan tyynenä:
 
"Tämä on Albionille suurten muutosten aikaa, ja kuten olen sanonut, silloin tarvitaan jatkuvuutta. Haluan tehdä oman osani ja olla mukana rakentamassa seuraa. Se ei onnistu yhdessä yössä, mutta uskon, askel kerrallaan menemme eteenpäin."
 
Walesilainen noteerataan kollegoidensa keskuudessa korkealle.
 
-Hän ei ole koskaan pudottanut seuraa, en edes tiedä kuinka monessa Valioliigaottelussa, joten tästä syystä kunnioitan häntä suuresti ja toivon pelkkää hyvää, Middlesbrough'n Aitor Karanka kehuu Pulisia.
 
Vuonna 1992 valmennusuransa aloittanut lippalakkipäinen pragmaatikko ei ole kertaakaan. Toistaiseksi kovimmat saavutukset on nähty Stokessa ja Crystal Palacessa.
Stoke on noussut Championshipin keskikastista tutuksi Valioliiga-seuraksi ja jälkimmäisen leivissä Tony Pulis palkittiin Valioliigan "Vuoden managerina", onnistuttuaan kuin ihmeen kaupalla pelastamaan Crystal Palacen vajoamisen sarjaporrasta alemmas.