Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Hodgson: Maltti kadotettu

  • maanantai, 05 maaliskuu 2012 19:32

Manageri Roy Hodgson otti kantaa virkaveljensä Andre Villas-Boasin potkuihin, jotka tulivat hänen mielestään hätäisesti.

West Brom-luotsi totesi, ettei nykypäivän jalkapallomanagereille suoda juurikaan aikaa, vaan siitä on tullut eräänlaista luksusta. Hyväksi esimerkiksi nopeasta kulttuurin muutoksesta hän nosti kollegansa Sir Alex Fergusonin, jolla vei neljä vuotta ennen kuin hän onnistui nostamaan Manchester Unitedin mestaruuteen. Kaikesta huolimatta skotilla on menossa jo 26. peräkkäinen kausi punapaitojen peräsimessä.

- Sir Alex on voittanut niin paljon sen kolmen ja puolen vuoden jälkeen, jotka voidaan nähdä alkulämmittelynä. Saammeko takaisin samanlaista pitkämielisyyttä, josta Ferguson nautti? Emme, koska jalkapallo on kasvanut ja asiat muuttuvat, Hodgson näkee.

Vastaavasti ääripään esimerkkinä toimii nuori Chelsea-valmentaja Andre Villas-Boas. Hänen potkunsa tulivat nimittäin ainoastaan kahdeksan kuukauden pikavisiitin jälkeen.

Hodgson tietää mistä puhuu, sillä hän sai itse potkut viime kaudella vain kuuden kuukauden mittaisen Liverpool-pestin jälkeen. Hänen luotsaamansa WBA on muodostunut viime aikoina todelliseksi uran tappajaksi, sillä vain muutama viikko sitten joukkueen 5-1-voitto tiesi potkuja myös Wolves-manageri Mick McCarthylle.

- Ei tästä voi tuntea syyllisyyttä. Ei tulisi mieleenikään syyttää työpaikkani menetyksestä viimeisen ottelun tulosta tai sen aiheuttaneen joukkueen manageria, Hodgson summasi.