Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Martinez: Moses on korvaamaton

  • torstai, 30 elokuu 2012 15:07

Roberto Martinez on myöntänyt, että tulee olemaan lähes mahdotonta löytää korvaaja Chelseaan siirtyneelle Victor Mosesille ennen siirtorajan umpeutumista.

Moses siirtyi Stamford Bridgelle viime viikolla ja Martinez on paljastunut olevansa silmät ja korvat auki perjantaina umpeutuvan siirtoikkunan loppuhetkille asti.

Hän ei kuitenkaan odota pystyvänsä löytämään sopivaa korvaajaa nigerialaishyökkääjälle, mutta hän aikoo odottaa mahdollisesti kohdalle osuvia löytöjä.

- Tässä tapauksessa etsimme uusia pelaajia ja haluamme parantaa joukkuettamme. Tilanne on pysynyt samana, menetimme pelaajia tai emme. Meidän täytyy tulla asian kanssa toimeen, Martinez muotoili.

- Luulen, että Victor Moses oli meille niin merkittävä ja poikkeuksellinen pelaaja, ettei häntä pysty korvaamaan toisella yksilöllä.

- Hänet täytyisi korvata muuttamalla hyökkäyspelitapaa ja löytää joku muu keino, jotta pelaajat täyttäisivät hänen paikkansa, Wigan-luotsi pohtii.

- Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen pelaajiimme, mutta en hoitaisi työtäni asiaankuuluvasti, jos en pitäisi silmiäni auki. Joskus voit saada viimeisten 48 tunnin aikana tarjouksia, joista et voi kieltäytyä.