Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wigan lainasi ManU-hyökkääjän

  • keskiviikko, 02 tammikuu 2013 12:55

Wigan on vahvistanut hyökkäyspäätään lainaamalla loppukaudeksi Chilen maajoukkuehyökkääjä Angelo Henriquezin Manchester Unitedista loppukaudeksi.

United-pelaajan uskotaan tekevän ensiesiintymisensä uudessa seurassaan lauantaina FA Cupin kierroksella Bournemouthia vastaan.

18-vuotias chileläinen siirtyi Old Traffordille viime kesänä Universidad de Chilen joukkueesta. Miesten maajoukkueessa hän debytoi marraskuussa, jolloin hän onnistui heti avauksessaan iskemään pallon verkkoon 3-1-tappioon päättyneessä Serbia-ottelussa.

Latics-manageri Roberto Martinez otti nuorukaisen siipiensä alle enemmän kuin mielellään.

- Olemme erittäin innoissamme Angelosta, sillä hän on erittäin nuori mies, jolla on valtavasti potentiaalia. Hän on maalintekijä, joka liikkuu älykkäästi boksin sisällä ja on menestynyt aiemmassa seurassaan Universidadissa, espanjalaisluotsi hehkutti.

Unitedissa Henriquez ei ole vielä päässyt pelaamaan pelin peliä, mutta Wiganissa vastuuta on luvassa heti kättelyssä.

- Olen varma, että fanit antavat hänelle hienon vastaanoton lauantaina ja hän saa loistavan mahdollisuuden kokea kentällä ensi kertaa englantilaista jalkapalloa, mikä on mielenkiintoista, Martinez jatkoi.

Myös chileläishyökkääjä oli itse hyvin innokkaalla ja odottavaisella tuulella siirron jälkeen.

- Tämä on loistava mahdollisuus minulle ja olen erittäin innoissani, että manageri on antanut minulle mahdollisuuden näyttää kykyni. Nyt minun täytyy työskennellä ja yrittää ansaita paikkani joukkueessa, Henriquez totesi.