Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wigan-luotsin lausunnot tutkintaan

  • keskiviikko, 26 syyskuu 2012 15:55

Roberto Martinez ei pystynyt pitämään kielenkantojaan kurissa, kun hän arvosteli erotuomarityöskentelyä Manchester United –ottelussa Old Traffordilla.

Wigan-manageri on joutunut Englannin jalkapalloliiton kurinpitotoimien kohteeksi annettuaan vähemmän mairittelevia lausuntoja oikeudenjakajista Manchesterissa 15. päivä syyskuuta.

Häntä syytetään kurinpitopykälä E3:n mukaan, joka koskee medialausuntoja, joissa kyseenalaistetaan erotuomariston puolueettomuus tai asetetaan laji huonoon valoon.

Martinez ei ollut tyytyväinen erotuomari Michael Oliveriin 4-0-tappioon päättyneessä ottelussa, eikä paljoa peitellyt tuntemuksiaan ottelun jälkeen.

- Me haluamme tulla tämänkaltaisiin paikkoihin saadaksemme tuloksia, kuten viime kaudella suurilla näyttämöillä. Se on kuitenkin vaikea tehtävä, kun tuomiot alkavat kääntyä sinua vastaan jo neljän minuutin kohdalla, Martinez pauhasi tuolloin.

- Welbeckin olisi pitänyt saada suora punainen taklattuaan Francoa ottelun lopussa. Tarvitsemme henkisesti vahvoja tuomareita tekemään ratkaisuja ympäristöstä tai joukkueista huolimatta, mutta ikävä kyllä luulen ottelun olleen liian iso erotuomarille, manageri jatkoi ripitystään.

Martinezille annettiin torstaihin asti aikaa vastata syytöksiin.