Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wigan-veskari kiistää Liverpool-huhut

  • keskiviikko, 07 marraskuu 2012 00:12

Pepe Reina on jättämässä Anfieldia, mikä on johtanut seuraajaspekulaatioihin. Yksi huhuissa pyörineistä on ollut Wigan-vahti Ali Al-Habsi.

Liverpoolin nykyisen ykkösvahdin, Reinan, tulevaisuutta on aprikoitu brittimediassa alvariinsa ja Al-Habsi on linkitetty vahvasti Pohjois-Englannin punakoneeseen.

Laticsin maalinsuulla tälläkin kaudella vakuuttanut 30-vuotias maalivahti vakuuttaa kuitenkin nauttivansa elämästään DW Stadiumilla.

- Olen sanonut monta kertaa aiemmin, että rakastan tätä jalkapalloseuraa. Rakastan kannattajia ja toivon voivani antaa heille paljon enemmän, hän kertoi Wigan Evening Postille.

- Kuulin huhuista viikonloppuna, mutta niillä ei ole merkitystä minulle. Olen erittäin tyytyväinen Wiganissa, kuten siitä lähtien, kun saavuin tänne.

- Pärjään hyvin, vireeni kestää jokaisessa pelaamassani ottelussa ja itseluottamukseni on korkealla. Haluan vain keskittyä työhöni täällä ja auttaa joukkuetta, koska täällä on paljon työsarkaa, vahti päätti.

Liverpool ja Wigan muuten ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla 12. ja 13. Kumpikin on kerännyt kymmenen pistettä ensimmäisistä kymmenestä ottelustaan.