Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Wolvesin O’Haran kausi paketissa

  • tiistai, 03 huhtikuu 2012 15:25

Wolvesin keskikenttämies Jamie O’Haran kausi päättyi leikkaushoitoa vaativaan nivusvammaan.

25-vuotias peluri oli viimeksi leikkauspöydällä joulukuussa, kun häneltä leikattiin tyrä. Edellisen kerran hän on pystynyt pelaamaan maaliskuun 10. päivä, jolloin susilauma kärsi 0-2-kotitappion yhdelle päävastustajalleen Blackburnille.

Hänen toipumisennustuksensa nykyiselle leikkaukselle on kuudesta kahdeksaan viikkoa, mikä tarkoittaa keskikentällä raatavan miehen kauden olevan hyvin pitkälti ohitse.

Lisää huonoja uutisia sarjan hännillä majaileva Wolves sai, kun Jody Craddock joutui viiden viikon sairaslomalle leikkausta vaatineen takareisivamman seurauksena.

- Sekä Jamie että Jody ovat käyneet onnistuneessa leikkausoperaatiossa, Wolvesin päällikkölääkäri Steve Kemp vahvisti seuran verkkosivuilla.

- Jamie on kärsinyt nivusvaivoista kuukausien ajan ja olemme tehneet kaikkemme ylläpitääksemme hänen pelikuntoaan, samalla yrittäen vahvistaa ja kuntouttaa hänen nivustaan. Ikävä kyllä se ei onnistunut, joten toivomme leikkauksen pyyhkivän ongelman, Kemp jatkoi.

- Jodie on myös käynyt pienessä operaatiossa sinnikkään takareisivamman vuoksi, minkä parantumista on vaikea ennustaa, mutta hän on toivottavasti kunnossa viiden viikon sisällä, mikäli kuntoutusprosessi sujuu hyvin, lääkäri kertoi.