Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

10.2. Valioliigan vetovihjeet tiistaikierrokselle

  • sunnuntai, 08 helmikuu 2015 20:18

 

TIISTAI:

Sunderland - QPR
1x2: Sunderland 1,85 (17/20)

QPR on joutunut valtavaan kurimukseen: manageri Harry Redknapp jättijoukkueen, ykköshyökkääjä (13 maalia) Charlie Austin mursi jalkansa ja Richard Dunne tuhosi eturistisiteensä. Joukkue on kärsinyt jo nyt maalinteko-ongelmista, joten Austinin puuttuminen on todella iso kolaus.

Lisää kylmää vettä valui pelipaidan sisään viime kierroksella, kun Southampton haki 0-1 voiton Loftus Roadilta lisäajan maalilla. Ärrien itseluottamus on tällä hetkellä todenteolla koetuksella. 

Sunderland on parantanut peliään ottelu ottelulta. Joukkue on pelannut jo neljä tappiotonta ottelua peräkkäin. Sunderland on tällä hetkellä huomattavasti kovemmassa nosteessa mitä viisi ottelua peräkkäin hävinnyt QPR.

Kotikentällään Sunderland on ottelun selvä suosikki ja nostammekin sen tiistain ykkösideaksi. 

 

Liverpool - Tottenham
Tasapeli ei vetoa: Tottenham 3,15 (43/20)

Tottenham on päässyt hurjaan lentoon! Sekä West Bromwich (3-0) että Arsenal (2-1) voitot tulivat komeiden esitysten jälkeen. Liverpool sen sijaan tulee otteluun takanaan kismittävä 0-0 tasapeli Everton kanssa.

Tottenham saapuu Anfield Roadille todella sisuuntuneena ja kenties jopa peloissaan, sillä Liverpool on dominoinut joukkueiden aiempia kohtaamisia. Neljä edellistä kohtaamista on merkattu Poolin nimiin kaikki yhteismaalein 15-2!!

Materiaaliero joukkueiden välillä on hyvin kapea ja Spurs on tällä hetkellä kovemmassa nosteessa. Kotietu tekee luonnollisesti Liverpoolista suosikin, mutta Tottenhamista tarjotaan niin isoja kertoimia, ettei niitä malta olla pelaamatta.

Fantastisin tarjous on tasapeli ei vetoa -kohde, jossa saat yli kolmen kertaisesti rahasi takaisin Tottenhamin voitolla. Mikäli ottelu päättyy tasan, saat panoksesi takaisin! 

 

* Kertoimet ovat www.unibet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta