Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

11.2. Valioliigan vetovihjeet keskiviikon kierrokselle

  • maanantai, 09 helmikuu 2015 22:34

Keskiviikon kierroksella on kolme hankalaa, ympäripyöreää kohtaamisia, joista ei saa kiinni oikein millään tasolla. Lisäksi on kolme ottelua, joista löytyy selvä supersuosikki. Emme kuitenkaan laittaisi roposia näistä kuin yhden puolesta! 

City joutuu Stoken vieraaksi, eikä isäntien yllätysvoiton hakeminen vetolapulle välttämättä ole huono idea.Manchester United on myös supersuosikkina Burnleya vastaan Old Traffordilla, mutta punaisten peli oli niin sekaisin West Hamia vastaan, että tässäkin kohteessa peliroposet lähtevät kenties enemmin superyllätyksen puoleen? 

Yksi supersuosikki kuitenkin löytyy, joka tuskin kompastuu keskiviikon illassa: vetomarkat lyödään vankan ja jylhän mestarisuosikin puolesta! 

KESKIVIIKKO: 

Chelsea - Everton
Tasoitusveto: Chelsea -1,5 2,00 (Evens)

Chelsea-fanien korviin kantautui pitkästä aikaa loistavia uutisia. Vaikka Diego Costa kärsii pelikieltoja ja Branislav Ivanovicilla on jalkavaivoja, saa joukkue todella tärkeän palasen peliinsä, kun Cesc Fabregas palaa kokoonpanoon. Ilman Costaa, Fabregasia ja Ivanovicia lauantaina pelanneet sinipaidat nappasivat rutiininomaisen voiton Aston Villasta.

Everton pelasi lauantaina tunteikkaan derbyn Liverpoolin kanssa ja onnistui ryöstämään kamppailusta maalittoman tasapelin. Toffees oli ottelussa pahasti alakynnessä, eikä saanut luotua suurempia tekopaikkoja. Everton on pelannut jo neljä tappiotonta Valioliiga-ottelua putkeen, mutta tehtyjä maalejakaan ei toisaalta ole kuin kaksi. Stamford Bridgellä maalintekeminen Chelseaa vastaan tulee olemaan todella vaikeaa. 

Jose Mourinhon suojatit ovat pelanneet kotikentällään kerrassaan ilmiömäisen kauden. 11 ottelusta se on voittanut 10 ja ainoa tahra paperiin tuli sarjan kärkiottelussa Cityä vastaan, kun pahasti vajaamiehinen The Blues jäi 1-1 tasapeliin. Koko kauden aikana siniset ovat päästäneet kotikentällään vain neljä maalia! 

Chelsea on porhaltamassa hyvää vauhtia kohti mestaruutta. Pelkkä rutiini riittää todella pitkälle maalinteko-ongelmista kärsivää Evertonia vastaan. Chelsea-fanit saanevat katsoa rauhassa, kun kotijoukkue nappaa rutiininomaisen parin maalin voiton. 

 

* Kertoimet ovat www.unibet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta