Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Valioliiga: Viikon 47 vetovihjeet

  • torstai, 20 marraskuu 2014 16:30

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Tutustua kannattaa myös Mr. Turtlen viikon Vakioveikkaus-vihjeeseen, mikäli olet enemmän vakiomiehiä. Lue vakiovihje täältä...

LAUANTAI:

Everton – West Ham
Tasoitusveto: West Ham +1 2,00 

West Ham pelasi ennen maajoukkuetaukoa upeasti. Kaikk viisi edellistä ottelua ovat tuoneet pisteitä. Everton on laadukkaampi kokonaisuus, mutta kärsii pahoista loukkaantumishuolista. Tämä ei tiedä hyvää, sillä Everton on matkalla kohti otteluruuhkaa.

Evertonilla on ollut ongelmia Hammersin kaltaisten joukkueiden puolustamisessa. Suoraviivaisesti iskevät länsilontoolaiset pystyvät antamaan Goodison Parkillakin kovan haasteen sinisille. Kertoimien puolesta Everton on kohteessa pahasti yliarvostettu. Maukkain peli-idea on West Ham +1, jossa vieraiden venyminen tasapeliin riittää vedon osumiseen!

Leicester – Sunderland
1x2: Sunderland 3,35 

Sunderland alkoi saada peliään kulkemaan juuri ennen maajoukkuetaukoa. Komea vierasvoitto Crystal Palacesta ja tasapeli Evertonista nostavat varmasti joukkueen itseluottamusta ja henkistä tilaa.

Leicester on sen sijaan menettänyt pahasti peliotteensa. Ketut ovat hävinneet kaikki neljä edellistä otteluaan onnistumatta kertaakaan maalinteossa.

Sunderland on laadukkaampi kokonaisuus ja paremmassa vireessä. Vaikka Leicesterin kotietu tasaa lähtökohtia, mahtuu Black Cats kertoimien puolesta peleihin.

SUNNUNTAI:

Crystal Palace - Liverpool
1x2: Liverpool 1,85

Liverpool kärsii loukkaantumisista ja on pelannut todella huolestuttavalla tasolla. Joukkueessa on kuitenkin huomattavaa potentiaalia parempaan.

Palace on Liverpoolin tavoin pelannut äärimmäisen heikkoa jaksoa. Varsinkin puolustuspäässä on valtavia ongelmia ja ryhmä onkin päästänyt sarjassa toiseksi eniten maaleja.

Jossain vaiheessa Liverpoolin kompuroinnin on päätyttävä, eikö olekin? Nyt kurssin kääntämiseen on oiva sauma, sillä Palace on tällä hetkellä sarjan heikoimpia kokonaisuuksia. Kertoimien puolesta huomattavasti laadukkaampi Pool mahtuu peleihin.

MAANANTAI:

Aston Villa – Southampton
Alle 2,5 maalia 1,70 
Alle 1,5 maalia 3,20

Tämä kohde on listallamme lähinnä, koska pitäähän maanantainkin vetonälkä jotenkin tyydyttää! Southamptonin todellista tasoa aletaan mitata vasta nyt maajoukkuetauon jälkeen.

Aston Villalla on ollut todella suuria maalinteko-ongelmia ja So’ton on päästänyt sarjassa vain VIISI maalia! Se on muun muassa kuusi maalia vähemmän kuin Chelsea. Lisäksi Villan ykköshyökkääjä Christian Benteke on ottelusta pelikiellon vuoksi sivusta.

Aston Villan ääridefensiivinen pelityyli sekä huippukassa Brad Guzan tekevät ottelun lähtökohdista äärimmäisen vähämaaliset. Ei olisi yllätys, vaikka Villa jäisi jälleen nollille.

Alle 2,5 maalista tarjottu kerroin riittää peleihin. Rohkea peluri voi laittaa kokeiluun myös alle 1,5 maalia.

* Kertoimet ovat www.nordicbet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta