Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Valioliiga: Viikon 48 vetovihjeet

  • torstai, 27 marraskuu 2014 16:01

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Tutustua kannattaa myös Mr. Turtlen viikon Vakioveikkaus-vihjeeseen, mikäli olet enemmän vakiomiehiä. Lue vakiovihje täältä...

LAUANTAI:

Swansea – Crystal Palace
1x2: Swansea 1,78

Swansea hävisi Manchester Citylle viime viikonloppuna, kun taas Palace otti upean 3-1 Liverpoolista. Poolin peli on kuitenkin tällä hetkellä niin ruvella, ettei tuolle voitolle voi antaa liikaa painoarvoa. Palace on edelleen papereissani sarjan heikoimpia joukkueita.

Swansea-pelaajien ei tarvitse painaa päitä pensaaseen City-tappion jälkeen. Päinvastoin, ottelu osoitti että walesilaisryhmä pystyy haastamaan Valioliigan jättejä vieraissakin!

Swansea on laadukkaampi ryhmä ja nauttii äärimmäisen suurta kotietua. Liberty Stadiumilla Joutsenet ovat ottelun selviä suosikkeja ja kaiken päälle isännistä tarjotaan mukiinmenevää kerrointa!

West Ham - Newcastle
1x2: Newcastle 3,55

Newcastle on päässyt aivan käsittämättömään lentoon. Se on liigacup mukaan lukien kuuden ottelun voittoputkessa! West Hamia riivaa paha loukkaantumiskierre, joka häiritsi myös ottelussa Evertonia vastaan. Vaikka Hammers on paha kotijoukkue, on Newcastlen kertoimet aivan liian korkeita!

SUNNUNTAI:

Southampton – Manchester City
1x2: Man City 2,25

City ei ole ollut vielä lähelläkään omaa tasoaan tällä kaudella. So’ton sen sijaan on ylisuorittanut reilusti. Man City on kuitenkin materiaalin puolesta julmasti isäntiä edellä. Taivaansinisten nousukunnosta kielii voitot Swanseasta ja Bayern Münchenista viikon sisään.

Vieraissakin City on ottelun selvähkö suosikki ja pakko on hämmästellä kertoimia. Southamptonin lento tuskin jatkuu koko kautta ja vedonlyöntiyhtiöt ovat ylireagoineet alkukauden tapahtumiin. Cityn voitto vetokupongille!

Tottenham - Everton

1x2: Tottenham 2,34

Tottenham  esitti pientä nousukuntoa kaatamalla Hullin vieraissa. Maaottelutauolla on ilmeisesti tehty oikeita asioita. Spursin heikko kotisaldo jättää kysymyksiä ilmaan, eikä Everton ole helppo kaadettava.

Kotivoitosta on kuitenkin tarjolla niin maukkaita ylikertoimia, että Tottenhamin voitto kuuluu ehdottomasti pitkävetolapulle!

* Kertoimet ovat www.nordicbet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta