Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 1: Valioliigan Vetovihjeet

  • keskiviikko, 31 joulukuu 2014 21:54

 

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Jos olet pitkävedon sijaan enemmän vakiomiehiä, kannattaa tutustua tähän vakioveikkaus-vihjeeseen.

UUDENVUODENPÄIVÄ:

West Ham - West Bromwich
1x2: West Ham 1,82

West Bromwichin peliotteet eivät ole vakuuttaneet. Joukkueella on ennen kaikkea maalinteko-ongelmia ja edellisestä kymmenestä ottelusta se on voittanut kaksi ja hävinnyt seitsemän. Hammersin vieraaksi WBA tulee kolmen ottelun tappioputkessa.  

West Hamilla sen sijaan on kenties paras joukkue koossa moniin vuosiin. Vaikka kahdesta edellisottelusta tuli takkiin Arsenalia ja Chelseaa vastaan, keräsi Hammers tätä ennen viidestä perättäisestä ottelusta pisteitä. 

Vierasjoukkue ei ole lähellekään Arsenalin tai Chelsean veroinen ja kotikentällään sarjakutonen West Ham on, kotietu huomioon ottaen, ottelun selvä suosikki haparoivaa WBA:ta vastaan. Kotivoitto on hyvin todennäköinen tapahtuma ja Hammers kelpaa varmaksi! 

 

Stoke - Man United
1x2: Man United 1,99

Stoke on onnistunut keräämään kymmenen pistettä edellisestä viidestä ottelusta. Nyt vastaan asettuu kuitenkin hurjakuntoinen Manchester United. Vaikka ManU jäi sunnuntaina tasapeliin Tottenhamia vastaan, oli ottelu yksi joukkueen kauden parhaista esityksistä.

Samanlaisella esityksellä Stoke joutuu tänään valtaisan painostuksen alle. Vierasjoukkue on huomattavasti laadukkaampi ja varmasti sisuuntunut sunnuntain tasapelistä. Vieraissakin United on yli 50-prosenttinen suosikki ja kelpaa noin kahdella kertoimella peleihin! 

 

Southampton - Arsenal
1x2: Southampton 2,80

Ottelun matchup on täysin isäntien puolella. Arsenal ottanee näennäisesti hallinnan ja painaa Southamptonin päälle. Todellisiin tekopaikkoihin joukkue tuskin kuitenkaan etenee, sillä Southamptonilta löytyy yksi Valioliigan parhaista puolustuksista.  

Arsenalilla on ollut pahoja ongelmia vastaiskujen puolustamisessa, joten So'ton saattaa olla tänään hyvin lähellä voittoa. Vaikka Tykkimiehet ovat laadukkaampi paperilla, tasoittaa Pyhimysten kotietu tilannetta. Isäntien voitosta tarjotaan maukasta kerrointa, jota voi kokeilla ainakin pikkurahalla!

 

* Kertoimet ovat www.nordicbet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta