Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 2: Valioliigan Vetovihjeet

  • sunnuntai, 04 tammikuu 2015 14:13

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Jos olet pitkävedon sijaan enemmän vakiomiehiä, kannattaa tutustua tähän vakioveikkaus-vihjeeseen.

LAUANTAI:

Everton - Manchester City
1x2: Manchester City 1,81

Everton on jo neljän ottelun tappioputkessa, eikä tehtävä paljon helpotu, kun vastaan asettuu lauantain kierroksella sarjakärki Manchester City. Taivaansiniset sen sijaan ovat löytäneet peliotteensa. Kun kaikki sarjatasot otetaan huomioon, on City pelannut jo 12 peräkkäistä tappiotonta ottelua. Näistäkin peräti 10 on ollut voittoja. 

Manchester City on saamassa myös hyviä uutisia loukkaantumispuolelta, sillä Vincent Kompany ja Edin Dzeko ovat palaamassa kokoonpanoon. Evertonilta sen sijaan on viisi miestä telakalta, joista tärkein on ehdottomasti ykköskassari Tim Howardin puuttuminen aina helmikuun puoliväliin saakka. 

Uudenvuodenpäivänä Hullille hävinnyt Everton on nyt isojen ongelmien keskellä, eikä sillä liene keinoja hurjaan iskuun päässeen Cityn kaatoon. City on vieraissakin ottelun selkeä suosikki ja kelpaa peleihin viikon varmana. 

Crystal Palace - Tottenham
1x2: Tottenham 2,05

Palace piristyy varmasti hieman Alan Pardew'n vaikutuksesta. Tottenham kuitenkin tiedostaa tämän, eikä tuskin kompastu asenneongelmaan. Derby-otteluissa on aina oma erikoislatauksensa, joten luvassa lienee mielenkiintoinen kamppailu, johon Spurs kiistatta hyökkää suosikkina upean Chelsea-voiton siivittämänä! 

Derby-lataus vähentää Palacen kotiedun arvoa. Hurjavireinen Spurs saa yli 50-prosenttisen suosikin arvon ja päälle kahden kertoimella se on ehdottomasti kelpo idea lauantain pitkävetolapulle. 

Arsenal - Stoke
Tuplamahdollisuus: x2 2,60 

Edellisestä kuudesta ottelusta Stoke on hävinnyt vain Chelsealle. Mukana on muun muassa tasapeli ManU:n kanssa, voitto Arsenalista kotona sekä Evertonista vieraissa. Ei olisi varsinainen yllätys, jos Arsenal joutuisi jälleen isoihin ongelmiin - jopa kotikentällään. Pohjois-Lontoolaisilla on ollut suuria ongelmia Stoken ja Southamptonin kaltaisia joukkueita vastaan, jotka osaavat puolustaa kärsivällisesti ja iskevät terävästi vastaan.

Arsenal on luonnollisesti Emiratesilla selvä suosikki. Stoke on kuitenkin viheliäinen vastus ja tulee kamppailuun hurjalla itseluottamuksella. Vedonlyönnin kannalta mielenkiintoisimmalta idealta vaikuttaa tuplamahdollisuus x2, jossa siis Stoken venyminen voittoon tai tasapeliin tuo voiton. Jos ei usko aivan Stoken voittoon asti, on myös tasapelikerroin 4,25 pelaamisen arvoinen. 

Manchester United - Southampton
1x2: Manchester United 1,80

Angel Di Marian paluu voisi sytyttyä Unitedin jälleen täysin uuteen lentoon. Täytyy muistaa, että Tottenhamia vastaan United pelasi, tasapelistä huolimatta, kenties kauden parhaan pelinsä. Nyt hieman reilumman tauon jälkeen Unitedilta voi odottaa jälleen todella vahvaa paluuta kentille. Southampton lienee Old Traffordilla vaikeuksissa ja joutuu varmasti puolustusasemiin. 

Materiaaliero joukkueiden välillä on julma isäntien eduksi ja kotiedun vahvistamana United on ottelun selvä suosikki. Vaikka Southampton on esiintynyt tänä vuonna edukseen, kelpaa paholaisen hyvät kotikertoimet sunnuntain pitkävetokupongien jatkoksi. 

 

* Kertoimet ovat www.nordicbet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta