Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 3: Valioliigan vetovihjeet

  • sunnuntai, 18 tammikuu 2015 09:03

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. 

SUNNUNTAI:

West Ham - Hull
1x2: West Ham 1,73 (8/11) 

West Hamin edellisestä voitosta alkaa olla aikaa. Edellinen voitto tuli 20. joulukuuta Leicesteriä vastaan. Tämän iltainen vastus ei pärjää isännille materiaaliassa ja kotijoukkueelta odotetaankin paluuta voittojen pariin. 

Hull on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan kaksi. Vieraissa ei kuitenkaan ole kulkenut yhtä hyvin kuin kotona ja vahva kotietu tekee Hammersista ottelun selvän suosikin. Kotijoukkueen kertoimet nousevat koko ajan ja tällä hetkellä isäntien voittokerroin kelpaa jo ehdottomasti peleihin!

Manchester City - Arsenal
Yli 2,5 maalia: 1,50 (1/2)

Kärkikamppailuun lähdetään värikkäistä asetelmista. Arsenal on saanut paljon onnistumisia hyökkäyspäässä viime viikkoina, mutta sen puolustuksella on edelleen omat ongelmansa. Myös City on hyvin hyökkäysvoimainen joukkue. Edellisessä viidessä Cityn ottelussa on nähty hurjat 18 maalia! 

Cityn (3.0) ja Arsenalin (3.1) peleissä on nähty keskiarvolta eniten maaleja koko Valioliigassa. Tänään voidaan odottaa hyvin runsasmaalista kohtaamista. Yli 2,5 maalia vaikuttaa selviöltä. 

MAANANTAI: 

Everton - West Bromwich
Tuplamahdollisuus: x2 2,02 (51/50)

West Bromwichin peräsimeen saapunut Tony Pulis on aloittanut voitokkaasti. Ensin kaatui Gateshead 7-0 Cupissa ja tämän jälkeen Hull kotona maalein 1-0. Walesilaismanagerin vahvuudet ovat tulleet heti esiin: joukkueelle on äärimmäisen vaikea tehdä maalia. 

Everton on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden! Joukkue on romahtamassa täysin, eivätkä Roberto Martinezin potkut ole enää kaukana. Vierasjoukkue pystyy tekemään isäntien ottelusta todella haastavan. 

Vaikka Everton on laadukkaampi joukkue, on WBA nyt henkisesti vahvemmassa tilassa. Paras peli-idea on pelata tuplamahdollisuutta x2, jolloin tasapelikin riittää vedon onnistumiseen.

 

* Kertoimet ovat www.unibet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta