Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 45: Valioliigan vetovihjeet

  • lauantai, 08 marraskuu 2014 08:20

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä..

Manchester United – Crystal Palace
1x2: Man United 1,29 *
Tasoitusveto: Man United -1,5 1,70 *

Unitedin puolustuspää ei ole pitänyt kauden aikana. Joukkueen hyökkäysvoimaa kukaan kuitenkaan uskaltaa kyseenalaistaa? Palacen puolustus on, jos mahdollista, isäntienkin vastaavaa heikommalla tasolla. ManU:n lopullinen kokoonpanotilanne kannattaa tarkastaa ennen vetojen lyömistä, mutta alustavasti suosikista tarjotaan kelpokertoimia.

Ottelusta voi odottaa runsasmaalista ja virheherkkää. Punaiset paholaiset ovat materiaalin puolesta valovuoden vieraita edellä ja kotiedun avittamana jättisuosikkeja. Unitedin kahden maalin voitosta tarjotaan niukkaa ylikerrointa ja todella osuvana pelikohteena se kelpaa lauantain varmaksi.

West Ham – Aston Villa
Maalimäärä: Alle 2,5 maalia 1,85 *

Aston Villa osui vihdoin Tottenhamin verkkoon edellisottelussa. Lokakuussa Villa ei onnistunut maalinteossa kertaakaan! Spurs ottelu oli kuitenkin Villainsille lähes katastrofi, sillä 1-2 tappion lisäksi Christian Benteke nappasi ottelussa punaisen kortin ja on näin pelikiellon vuoksi ottelusta sivussa.

Nyt joukkueelta on siis ykköshyökkääjä poissa. West Hamia vastaan joukkue lähtee varmasti ääridefensiivisellä pelitaktiikalla, joka tylsyttänee pelin tempon. West Ham on pelannut viime viikot todella vahvasti, mutta se on ollut myös onnekas. Ryhmä ei ole kovinkaan paljon maalipaikkoja, mutta sen viimeistelytehokkuus on ollut äärimmäisellä tasolla, jollaisena se tuskin pysyy kauden edetessä.

Lisätään Villan eduksi vielä sarjan eliittiin kuuluva maalivahti Brad Guzan, mikä myös työntää ottelua vähämaalisempaan suuntaan.

West Bromwich - Newcastle
1x2: Newcastle 3,25 *
Tasoitusveto: Newcastle +1 1,63 *

Newcastle on tulessa! Edellisestä viidestä ottelusta sillä on koossa kolme voittoa ja tasapeli. Lisäksi Manchester City kaatui liigacupissa! Newcastle on isäntiä laadukkaampi kokonaisuus, eikä West Bromwich ole osoittanut venymiskykyä voittoihin asti. Viidestä kotiottelusta sillä on koossa vain yksi. Turhan moni ottelu on menetetty lopulta tasapeliksi.

Newcastle tulee otteluun elämänsä iskussa, maistuva Liverpool-voitto alla. WBA:n kotietu tasaa lähtökohtia, mutta näillä kertoimilla Harakat kuuluvat ehdottomasti vetolistalle! Osuvamman pelin etsijät voivat pelata vierasjoukkuetta myös maalin tasoituksella, jolloin myös tasapeli riittää tuomaan tilin.

* Kertoimet ovat www.nordicbet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta