Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 50: Valioliigan vetovihjeet

  • torstai, 11 joulukuu 2014 09:48

Viime viikon vetovihjeet sujuivat mallikkaasti, kun 5/6 kohteista osui. Kaksi viikkokohdetta ja viikonlopun Manchester City, West Ham sekä Manchester United osuivat, joten vain Tottenhamin sulaminen kotikentällä rikkoi täydellisyyksien viikon. 

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Jos olet pitkävedon sijaan enemmän vakiomiehiä, kannattaa tutustua tähän vakioveikkaus-vihjeeseen.

LAUANTAI:

West Bromwich - Aston Villa
1x2: WBA 2,05

West Bromwichin peliotteet eivät ole vakuuttaneet. Joukkueella on ennen kaikkea maalinteko-ongelmia. Aston Villa joutuu kuitenkin otteluun todella vaikeista lähtökohdista, sillä puolustuksen keskustan Ron Vlaar, Philippe Senderos ja Nathan Baker ovat kärsineet loukkaantumisista. Lisäksi keskikentällä on paljon kysymysmerkkejä, kun Ashley Westwood loukkaantui edellisottelussa ja on ennestään omien vammojensa kanssa ovat taistelleet Fabian Delph, Tom Cleverley ja Joe Cole. Villan materiaalissa ei riitä leveyttä paikata tällaisia poissaoloja. 

WBA on näillä miehistöillä laadukkaampi kokonaisuus ja kotiedun puolesta selvähkö suosikki. Kotikerroin kelpaa peleihin.

Arsenal - Newcastle
Tasoitus: Newcastle +2 1,60

Arsenalia rasittaa viikolla pelattu Mestarien Liigan ottelua Galatasarayta vastaan. Mezut Özil, Jack Wilshere, Theo Walcott ja Mikel Arteta ovat edelleen lasaretissa. Myös puolustuspäässä on isoja ongelmia, sillä Laurent Koscielny ja Nacho Monreal kärsivät loukkaantumisista, minkä lisäksi Clum Chambers on pelikiellossa. Näin ollen Per Mertesacker on joukkueen ainoa pelikykyinen keskuspuolustaja. Loukkaantumiset eivät voi olla näkymättä isäntien iskukyvyssä. 

Newcastle on osoittanut hurjaa venymiskykyä tällä kaudella. Vierailijat ovat kaataneet tällä kaudella jo Chelsean, Cityn, Tottenhamin ja Liverpoolin! Arsenal on edelleen suosikki kotikentällään, mutta kerroinasettelu on hieman liian kotimyönteinen. Mielenkiintoinen idea on pelata vieraita kahden maalin tasoituksella, jolloin myös Arsenalin maalin voitto tuo veto-osuman!

SUNNUNTAI:

Manchester United - Liverpool
1x2: ManU 1,80

Liverpoolin pakka on täysin sekaisin. Brendan Rodgers pelkää palllinsa puolesta, hyökkääjät ovat menettäneet viimeisetkin itseluottamuksen rippeet ja lisäksi joukkuetta rasittaa tiistaina pelattu Mestarien Liigan kamppailu. 

United on jo viiden ottelun voittoputkessa ja pääsee kamppailuun täynnä itseluottamusta. Kotiedun ryydittämä ManU on selkeähkö suosikki kamppailuun ja ansaitsee paikkansa sunnuntain pitkävetolapulla. 

MAANANTAI:

Everton - QPR
Tasoitus: QPR +2 1,58

QPR on piristynyt, mutta otteet eivät meinaa millään tarttua mukaan vieraspelimatkoille. Everton on kärsinyt loukkaantumisista ja joutuu myös otteluun epävireisenä. 

Laadukkaampi kotijoukkue on ottelun suosikki, mutta ei missään nimessä aivan kerroinasettelun arvoinen. Ärrien voitto saattaa olla kiven alla, mutta vieraat pystyvät varmasti haastamaan kotijoukkueen. 

Myös maanantain ottelussa mielenkiintoisin, ja osuvin, peli-idea on pelata Ärriä kahden maalin tasoituksella, jolloin myös Evertonin maalin voitto tuo tilin.

* Kertoimet ovat www.nordicbet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta