Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Viikko 7: FA Cupin vetovihjeet

  • torstai, 12 helmikuu 2015 09:27

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Jos olet kiinnostunut enemmän viikon vakioveikkauksesta, kannattaa tutustua tähän kattavaan vihjepakettiin.

LAUANTAI: 

Crystal Palace - Liverpool
Yli 2,5 maalia: 1,81 (81/100)

Liverpool tulee otteluun upea 3-2 voitto alla Tottenhamista. Crystal Palace sen sijaan joutui pettymään, kun se jäi keskiviikkona kotikentällään 1-1 -tasapeliin Newcastlea vastaan. 

Crystal Palace ja Liverpool kohtasivat myös tämän kauden marraskuussa, jolloin Kotkat olivat peräti maalein 3-1 parempia. Liverpool varmasti muistaa tämän koitoksen, eikä saavu ainakaan takki auki Selhurst Parkille. Pool ei ole nimittäin voittanut edelliseen kuuteen kohtaamiseen Palacea Selhurst Parkilla! Vuodesta 2001 Kotkat ovat voittaneet neljä kohtaamista ja kahdesti on pelattu tasan!

Molemmilla joukkueilla tulee varmasti olemaan mahdollisuutensa ottelussa, eikä ottelussa tuskin kumpikaan jää maaleitta. Liverpool on tottakai ottelun suosikki, mutta Palacelta tulee kivenkova haaste. Pool varmasti hakee loppuun asti voittoa, sillä se ei halua varmasti jo valmiiksi täyteen ohjelmaansa uusintaottelua. Tämänkin puolesta ottelusta voi odottaa avointa ja maalirikasta! 

Myös kertoimien puolesta yli -kohteet maistuvat ehdottomasti! 

SUNNUNTAI: 

Arsenal - Middlesbrough
Tuplamahdollisuus: x2 2,75 (7/4)

Arsenalin meno ei ole täysin vakuuttanut viimeisinä viikkoina. Spursia vastaan joukkue oli todella passiivinen ja antoi ottelun hallinnan täysin isännille. Tiistaina Leicesteriä vastaan joukkue meinasi tupeloida kahden maalin johtonsa.

Samaa ei voi sanoa Middlesbrough'sta, joka porskuttaa voitosta voittoon! Boro on pelannut nyt kymmenen tappiotonta ottelua putkeen ja näistä voittoja on ollut peräti kahdeksan. FA Cupissa Boro järjesti jymypaukun tiputtamalla Manchester Cityn jatkosta maalein 2-0, vaikka ottelu pelattiin Cityn kotistadionilla! Championshipin kuumin joukkue jatkanee myös FA Cupissa hurjia otteitaan, eikä Arsenalille ole luvassa helppoa iltaa. 

Emiratesilla huomattavasti nimekkäämpiä tähtipelaajia sisältävä Arsenal on luonnollisesti hypernaalinen suosikki. Pelillisesti Boro on kuitenkin esiintynyt viime viikot vahvemmin ja pystyy antamaan haasteen. Kokeillaan vedoissa romanttisesti Boron venymistä vähintään tasapeliin. 

MAANANTAI:

Preston - Manchester United
1x2: Man United 1,42 (21/50)

Unitedilla kävi Valioliiga -joukkueista paras tuuri kaavion kannalta, kun vastaan asettui Ykkösliigan Preston. Preston pääsee kamppailuun kolmen ottelun voittoputkessa, mutta on valovuoden vieraita jäljessä paperilla. 

United ei ole hävinnyt kuuteen edelliseen otteluun. Se sai kuitenkin hyvän opetuksen alasarjojen Cambridge Unitedia vastaan edellisellä FA Cupin kierroksella, kuinka vaikeaa jokainen ottelu on voittaa. Cambridge venyi kotona 0-0 -tasapeliin ja ManU selvitti tiensä jatkoon vasta uusintaottelussa. 

United ja manageri Louis van Gaal ei varmasti tahdo rasittaa pelaajiaan ylimääräisellä ottelu kuormalla. Joukkueessa tiedetä nyt, ettei Prestoniin voi matkata puolivaloilla ja tästä kamppailusta on pakko raapia voitto. Unitedin materiaali on motivoitunut ja niin paljon edellä, että muu kuin vierasvoitto olisi superyllätys. 

* Kertoimet ovat www.unibet.com vedonlyöntiyhtiön.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « 11.2. Valioliigan vetovihjeet keskiviikon kierrokselle

Uutta Valioliigasta