Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Valioliiga: Viikon 49 vetovihjeet

  • perjantai, 05 joulukuu 2014 02:32

Viikkokierroksen vetovihjeet menivät täydellisesti, kun sekä West Ham että Manchester City osuivat! Viikonloppuun isketään täynnä itseluottamusta.

Täältä löydät vedonlyöntiasiantuntijamme valitsemat parhaat pelikohteet viikonlopun Valioliiga- kierrokselle. Otteluennakot löydät täältä.. Jos olet pitkävedon sijaan enemmän vakiomiehiä, kannattaa tutustua tähän vakioveikkaus-vihjeeseen.

LAUANTAI:

Tottenham - Crystal Palace
 
1x2: Tottenham 1,52

Tottenhamilla on pikkuhiljaa peli aukeamassa. Viikolla ei voitu mitään Chelsealle, mutta pelipaketti on hallussa. Crystal Palacen tilanne sen sijaan on kaikkea muuta kuin hallussa. Edelliset kymmenen ottelua ovat tuoneet vain kaksi voittoa.

Kotkat ovat sarjan heikoimpia kokonaisuuksia ja Lontoon Derbyyn Spurs lähtee supersuosikkina.

Manchester City - Everton
1x2: Man City 1,57

Everton on kärsinyt loukkaantumisista, eikä sen peli ole uomissaan. Viikkokierroksella se jäi 1-1 -tasapeliin Hullin kanssa. Kova ottelutahti ei tiedä hyvää loukkaantumisista kärsivälle joukkueelle ja joulukuusta saattaakin tulla Toffeesille vaikea.

Manchester City sen sijaan on päässyt hurjaan iskuun. Sergio Agüeron johdolla joukkue on löytänyt viime aikoina jälleen iloisen hyökkäyspelinsä. City on materiaalin puolesta ylivertainen ja kotikentällään ottelun supersuosikki.

SUNNUNTAI:

West Ham - Swansea
1x2: West Ham 2,40

Swansean vierassaldo on synkkää luettavaa. Edelliset kuusi matkapeliä ovat tuoneet vain kaksi tasapelipistettä. Hammers on ollut sarjan sensaatiojoukkueita ja varsinkin kotikentällään pystynyt upeaan peliin.

Materiaalinen ero joukkueiden välillä on häviävän pieni, mutta kotietu tekee West Hamista kamppailun selvähkön suosikin. Kotikerroin on menee reilushkosti ylikertoimisen puolelle ja kuuluu ehdottomasti kaikille pitkävetolapuille.

MAANANTAI:

Southampton - Manchester United
1x2: ManU 2,40

Viikonlopun paras pitkävetokohde löytyy vasta viikonlopun jälkeen. Manchester United kohtaa Southamptonin maanantaina St. Mary'silla. Sotonin alkukausi on ollut vakuuttava, mutta suurseuroja vastaan ryhmä ei ole pärjännyt. Edelliset kolme ottelua ovat tuoneet vain yhden pisteen, kun vastukset ovat vaikeutuneet.

ManU lentää neljän ottelun voittoputkessa. Vieraat ovat lisäksi saaneet sairastupaansa pikkuhiljaa tyhjäksi. United on materiaalin puolesta huomattavasti laadukkaampi ja sen itseluottamustaso on tällä hetkellä korkealla. Vieraissakin ManU on selvähkö suosikki ja kertoimet vierasvoitosta ovat kerrassaan loistavia!

* Kertoimet ovat www.nordicbet.com vedonlyöntiyhtiön.

Uutta Valioliigasta