Tulosta tämä sivu

10.11 Otteluennakko: Aston Villa – Man Utd

  • lauantai, 10 marraskuu 2012 14:26

Manchester United matkustaa Aston Villan vieraaksi pönkittämään sarjajohtoaan.

Sir Alex Fergusonin suojatit ottivat paalupaikan haltuunsa viime viikonloppuna voittamalla Arsenalin maalein 2-1 Old Traffordilla.

Lähimmät uhkaajat, Chelsea ja Manchester City, eivät pelaa lauantaina, joten Unitedilla on mahdollisuus kasvattaa eroa kaksikkoon ainakin väliaikaisesti.

Punapaidat ovat voittaneet kahdeksan ensimmäisistä kymmenestä ottelustaan. Tappiot se on kärsinyt vain Evertonille ja Tottenhamille.

Viikolla United urakoi Mestarien liigassa, kun se kohtasi toistamiseen Bragan. Tuolloin se nousi maalin tappioasemasta aina 1-3-voittoon huimalla loppukirillä. Samalla joukkue varmisti paikkansa alkulohkosta jatkoon.

Fergusonin miehistö on viihtynyt hyvin Villa Parkilla. Siellä joukkue ei ole hävinnyt kertaakaan edellisiin 16 otteluun.

Aston Villalla on edessään kova pala purtavaksi, sillä birminghamilaiset ovat voittaneet Unitedin vain kerran edellisten 33 keskinäisen kohtaamisen aikana.

Takkuinen alkukausi on ajanut joukkueen sarjataulukon 17. sijalle neljä pistettä putoamisviivan yläpuolelle. Viimeksi se kuitenkin kaatoi Sunderlandin ja nappasi tärkeän pistepotin.

Poissaolot:

Aston Villa: Lichaj, Bennett, Bent

Swansea: Evans, Smalling, Nani, Kagawa, Jones, Vidic

Arvio: United jyrää rutiinilla. 0-2.