Tulosta tämä sivu

15.12 Otteluennakko: Newcastle – Manchester City

  • lauantai, 15 joulukuu 2012 13:06

Manchester City matkustaa ailahtelevasti esiintyneen Newcastlen vieraaksi katkera derby-tappio niskassaan.

Hallitseva mestari on nyt sarjataulukossa toisena kuuden pisteen päässä johtavasta Unitedista, joka haki viime sunnuntaina täyden pistepotin Etihad Stadiumilta Robin van Persien lisäajan osumalla.

Kyseessä oli kauden ensimmäinen tappio Roberto Mancinin suojateille, mutta useasta tasapelistä johtuen taivaansinipaidat ovat jo selkeästi naapureitaan perässä pistetaulukossa.

City kuitenkin lähtee hakemaan paluuta voittokantaan nälkäisenä ja näyttöhaluisena St. James Parkille. Joukkue on menestynyt mainiosti Magpiesia vastaan, sillä se ei ole hävinnyt Newcastlelle otteluakaan 12 edelliseen peliin.

Harakkaparvi ei ole päässyt samankaltaiseen lentoon kuin viime kaudella, jolloin joukkue kipusi upeasti Valioliigan viidennelle sijalle.

Alan Pardew’n miehistö on tällä hetkellä vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella ja edellisistä kuudesta ottelusta turpiin on tullut viidessä.

Suurimpia kompastuskiviä tämän kauden Newcastlelle on ollut maalinteko. Joukkue on onnistunut tällä kaudella pistämään pallon pussiin ainoastaan 18 kertaa 16 otteluun. Näistäkin maaleista kymmenen on iskenyt yksi mies – Demba Ba.

Poissaolot:

Newcastle: Hatem Ben Arfa, S. Taylor, Cabaye

Man City: Kompany, Barry

Arvio: City palaa voittojen tielle maalein 1-2.