Tulosta tämä sivu

Bacary Sagna kyseenalaistaa Arsenalin siirtopolitiikan

  • torstai, 06 syyskuu 2012 13:40

Arsenalissa oikean laitapuolustajan tontilla viihtyvä Bacary Sagna on julkisesti kyseenalaistanut seuransa pelaajasiirtopolitiikan.

Gunners luopui kesällä Robin van Persiestä ja Alex Songista. Viime vuonna lähtijöiden listalla olivat Cesc Fabregas, Samir Nasri ja Gael Clichy.

- Osasin odottaa Robinin lähtöä, mutta Alex oli yllätys. Hän on 24-vuotias ja hänellä oli sopimusta kolme vuotta jäljellä, Sagna kertoi ranskalaislehti L’Equipelle.

- Kun huomaat kahden viime kauden parhaan pelaajan lähtevän, kysyt itseltäsi kysymyksiä.

Hyökkääjä Robin van Persie myytiin Manchester Unitediin sen jälkeen, kun hän ilmoitti, ettei aio tehdä jatkosopimusta Arsenaliin kuluvan kauden jälkeen. Song puolestaan liittyi Barcelonaan.

- Kannattajat tulevat joskus kadulla tapaamaan minua. Ymmärrän, että he ovat ärsyyntyneitä. Olen, kuten he – en ymmärrä kaikkea, Sagna paljasti.

Nasri ja Clichy siirtyivät Manchester Cityyn kesällä 2011 ja auttoivat seuran lopulta Valioliigamestariksi.

- Toukokuussa katselin Manchester Cityn paraati televisiosta. Katsoin, kun Samir ja Gael nostivat pokaalia. Se tekee myös sinut haluamaan samaa, ranskalaispuolustaja jatkoi.

Sagnan oma sopimus kestää tällä hetkellä kauteen 2013-2014 ja kysyttäessä onko kukaan seuran taholta puhunut sen jatkamisesta, on vastaus selkeä.

- Ei. Ei kukaan, Sagna tiivistää.