Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Javi Martinez ei ole siirtymässä Arsenaliin

  • perjantai, 16 toukokuu 2014 17:57

Bayern Münchenin espanjalais keskikenttäpelaaja Javi Martinez on tyrmännyt huhut joiden mukaan hän olisi matkalla Arsenaliin. 

Martinez siirtyi Bayerniin Athletic Bilbaosta vuonna 2012 ja oli avainpelaajia Jupp Heynckesin triplan voittaneessa joukkueessa. Uuden valmentajan Pep Guardiolan tiki-taka tyyliseen pelityyliin espanjalainen keskikentän ankkuri ei ole kuitenkaan aivan päässyt sisään.

Martinez vietti suurimman osan kaudesta paikkaamassa Dantea ja Jerome Boatengia topparin tontilla ja huhut alkoivatkin velloa, että mies olisi siirtymässä muualle. Barcelonan ja Real Madridin huhuiltiin olevan kiinnostuneita.

Viimeisimmät huhut kertoivat, että Arsenal olisi kovaa taklaavan espanjalaisen ykkösvaihtoehto tällä hetkellä. Lontoolaiset joutuvat kuitenkin tähyilemään muualle sillä Martinez tyrmäsi huhut siirrosta Sport-BILD:in haastattelussa.

"Olen asennoitunut jäämään (Bayerniin)."

"Olen lukenut lehdistä, että Pep oli tyytyväinen panokseeni ja uskon, että seura oli myös."

"Minulla on ollut hyviä keskusteluja seurajohdon kanssa. Emme missään vaiheessa ole puhuneet lähdöstäni. Jos seura haluaa minun pysyvän täällä, minä pysyn. Ja uskon, että he haluavat" Martinez päätti.